Voor en door jong en oud - voldoening

zaterdag, mei 1, 2021

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Hack Arc De Triomphe

Datum activiteit: 
wo 04/10/2017
Uur: 
19u - 22u
Thema: 
sociaal
Leeftijd: 
volwassenen
Locatie: 
papenstraat
8500  Kortrijk
België

Samen maken we de warmste markt van Kortrijk!

Tijdens Winter in Kortrijk omringen we op de Veemarkt van 16 tot 24 december de Arc de Triomphe met een ‘MarcT de Triomphe’, 10 dagen markt waar muziek, kunst, voeding, ontmoeting en verbinding centraal staan. We geven iedereen de kans de Arc en ‘MarcT’ in te vullen, aan te kleden en vorm te geven.

Organisaties, scholen, ondernemers, maar ook individuele Kortrijkzanen kunnen gratis meewerken aan de bijzondere vorm van kerstmarkt. Je kan met jullie ideeën, projecten en organisaties mee invulling geven aan het concept, de planning en de uitvoering. We willen de impact van de Arc de Triomphe verviervoudigen dit jaar! Geluk delen is immers het beste bindmiddel in onze samenleving.

Opbrengst

De gezamenlijke opbrengst van de ‘MarcT de Triomphe’ herverdelen we onder de organisaties die dagelijks een gevecht voeren voor mensen in nood. Samen gaan we voor een warmer Kortrijk.

Meewerkavond

 

Wil je iets doen of meehelpen aan dit gezamelijke project? Schrijf je online vóór 29 september in voor de meewerkavond via www.destuyverij.be  of mail naar [email protected]

 

Welkom op woensdag 4 oktober om 19 uur in het Dakcafé stadhuis Kortrijk, ingang Papenstraat. We voorzien een broodje en een drankje en vooral een hele goeie sfeer.

Wegwijs

Heb je nog meer vragen? Kan je er niet bij zijn op 4 oktober? Contacteer Eline via [email protected]. Ze maakt je wegwijs en zoekt graag met je of het iets voor jou zal zijn.

We kijken ernaar uit om samen te werken!

De Stuyverij, Stad Kortrijk, Howest, Quindo, Designregio, OCMW Kortrijk

 

Send a friend