Voor en door jong en oud - voldoening

donderdag, juni 1, 2023

dvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
123456789101112131415161718192021222324252627
NETWERKEN
27.06
282930

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Online connectorstafel

Datum activiteit: 
di 25/05/2021
Uur: 
20u - 22u00
Thema: 
Ondernemen
Leeftijd: 
15-99
Aantal deelnemers: 
max. 8 deelnemers
Locatie: 
online
0000  STUYFNET
België
Lunch: 
zet een drankje en hapje klaar en schuif aan online
Prijs: 
0.00
Bestuyver: Benjamin Schatteman
We zien zoveel passeren aan goeie ideeën, innovatieve projecten en mensen met goesting om erin te vliegen! Schitterend vinden we dat. Daarom zetten we ons online aanbod ook gewoon verder.
Nu we terug uit ons kot mogen organiseren we onze tafels ook weer ter plaatse MAAR kan je maandelijks terecht met jouw vragen, projecten of ideetjes op onze online connectorstafel. We inspireren, verbinden en versterken elkaar zodat iedereen stappen vooruit kan zetten.
Je krijgt tijdens deze zoomsessie feedback en de nodige support om zelf aan de slag te gaan en te ondernemen met jouw talent. Met andere woorden: connecteer hier om samen met anderen impact te maken op jouw omgeving!
Om vlot en aangenaam te kunnen werken online beperken we het aantal inschrijvingen tot max. 8 deelnemers. Schrijf je dus zeker in via [email protected]. We bevestigen jouw deelname en je krijgt een persoonlijke link toegestuurd.
Tot snel! 

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Over de bestuyver

Benjamin Schatteman

Ben gelooft sterk in de “verhaalbaarheid der dingen’ en stelt als doel om te creëren, bruggen te bouwen en ondersteuning te bieden, mensen samen te brengen en een publiek te verwonderen.  Het project Cie Collage vzw vertrekt vanuit de idee dat iedereen een verhaal in zich heeft. Met het vertellen als rode draad wil hij samen met vertellers en andere kunstenaars mensen prikkelen.  Door creatie en interactie planten ze zaadjes die spontaan ontkiemen en een nieuw (gemeenschappelijk) verhaal creëren!

MIJN DRIJFVEER

Mijn drijfveer zit in het bewegen van netwerken en het stimuleren van ondernemen door middel van experiment en creativiteit #verbindenwerkt

IK KAN JE HELPEN MET

Inspireren, verbinden en versterken... 

 

Send a friend