Voor en door jong en oud - voldoening

zaterdag, oktober 1, 2022

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Online Open Huys

Datum activiteit: 
vr 27/11/2020
Uur: 
20u - 23u00
Thema: 
welbevinden
Leeftijd: 
alle
Aantal deelnemers: 
Onbeperkt
Locatie: 
online
0000  STUYFNET
België
Lunch: 
breng je eigen drankje en hapje mee
Bestuyver: Isolde Willems

Een online stuyfplek is als een publieke leefruimte.

Een (t)huis voor iedereen waar de huiselijke sfeer centraal staat. Je kan er vrij binnenwandelen en gewoon genieten van de unieke sfeer. Maar je kan er ook een diversiteit aan mensen en ideeën ontmoeten.

Wil je liever iets ondernemen of uitproberen? Dat kan! We experimenteren samen in stuyfsessies rond heel verschillende thema's. Meer weten over het programma? Check stuyfnet op facebook of de events die we minstens een week vooraf uitsturen. 

Inspireren, verbinden en versterken van talenten ism Be Kind (Isolde Willems)

Tot op één van deze dagen!

 

 

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Over de bestuyver

Isolde Willems

Wel dat ben ik, Isolde Willems ,  de goedlachse zottebol achter B.KIND.​

Met B.KIND wil ik ​​een "SOK" zijn voor mensen, groot en klein, die nood hebben aan meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaarde zodat ze kunnen schitteren als nooit tevoren.​ Voor wie wil groeien en bloeien, elke dag.​ Een "SOK" zijn voor ouders, leerkrachten, begeleiders en éénieder die met kinderen en jongeren werkt die willen opvoeden en begeleiden vanuit authentieke en oprechte verbinding met oog voor gevoelens en talent. Ik wil ze inspireren om aardiger en liefdevoller te zijn voor zichzelf, de kinderen, jongeren en alles rondom hen..​ Een "SOK" zijn voor scholen, bedrijven en organisaties die meer willen inzetten op positiviteit en talentgericht werken.​​​​

"Ik ben een "SOK", zei ik met een grote glimlach op mijn gezicht.​

Het begon als een ludiek antwoord op de vraag: “Wat is je levensmissie?” Ik moest het op een post-it kunnen neerschrijven voor mijn opleiding Postgraduaat Talentontwikkeling aan de UCLL; Meer niet... Damn dacht ik bij mezelf. Dat lukt me gewoon niet. Ik wil zoveel, ik heb zoveel passies, zoveel dingen waar ik van hou. Hoe kan ik dat nu allemaal samenvatten op 1 post-it! Ik liet er mijn slaap voor, schreef honderd en één dingen op en gooide ze 1 voor 1 weer weg. De avond voor de “dag van de waarheid” liet ik het los. Het is wat het is... Ik zie wel wat er komt...​

De volgende ochtend stond ik op. Bij het aankleden koos ik zorgvuldig mijn sokken. Ik wou leuke en het liefst 2 verschillende. Dat geeft dat speelse, dat unieke, dat zotte, dat authentieke;.. Het typeert mij. En toen viel het.. je weet wel... Het aha-moment , dat sprongetje dat je hart maakt, die gil die je onderdrukt terwijl je stralend in de spiegel kijkt, retevroeg notabene! Maar daar stond ik en ik zei tegen mezelf: “Ik ben een SOK”. Ik moest er keihard om lachen! En ja, ook dat klopte! Die lach hoorde erbij. This is it! Een Sprinkler Of Kindness. Het paste perfect op die post-it. En meer was het niet! Een Sprinkler Of Kindness zijn.

Alles viel op zijn plaats en op weg naar de verwerkingsdag in Diepenbeek stroomden de ideeën, er was geen stoppen meer aan.​ Ik heb een boontje voor "Mensen". Ze zijn “mijn ding”. Altijd al geweest.​​ Ik nodig je van harte uit om, net als ik, een "SOK" te zijn, want je bent het meer dan waard!

liefs van Isolde

 

Send a friend