Voor en door jong en oud - voldoening

zaterdag, mei 1, 2021

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Paasbrunch met cava-tasting voor jong en oud!

Datum activiteit: 
zo 27/03/2016
Uur: 
10u
Thema: 
koken
Leeftijd: 
alle
Aantal deelnemers: 
40
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België
Prijs: 
25.00

Paaszondag, een goed excuus om lang en breed te brunchen met het hele gezin, alst meezit in onze "microklimaat" van onze tuin!

We bereiden een brunch met warme en koude, hartige en zoete lekkernijen die jong en oud kunnen bekoren. De kids kunnen paaseieren zoeken in onze tuin of bij slecht weer in huis.

Geen brunch zonder het luxueus gevoel van Cava: Cavaplus* brengt een cavaproeverij. Terwijl we ons pallet laten rondwandelen in de cavawereld, het verschil tussen goede en minder goede cava leren kennen kunnen onze kids eitjes zoeken in de tuin en naar hartelust spelen. Alle ingrediënten voor een top-zondag!

Schrijf je in met heel je gezin om je plaatsje te reserveren!

prijs 25 euro alles incl (brunch, drankjes en tasting) pp.

kids 4-14 jaar 10 euro en onder 4 jaar gratis

*"Cavaplus is er gekomen omdat we ervan overtuigd zijn dat cava van lekkere wijn gemaakt moet worden. Helaas vinden we meer en meer slechte wijnen met bubbels in de winkels. Op onze site www.cavaplus.be vindt u enkel cava en wijn die we zelf gekozen hebben na veel proeven en waar we zelf achter staan qua smaak en prijs! We proberen steeds kosten te drukken (geen dure website of betalingsmogelijkheden) om de cava en wijnen zo voordelig mogelijk bij u te krijgen."

 

Heerlijk uigebreide brunch, Hartig, zoet, warm, lauw en koud, genoeg om enkele uren heerlijk te snoepen. Cavatasting en dranken inbegrepen.

Send a friend