Voor en door jong en oud - voldoening

zaterdag, mei 1, 2021

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Workshop kunstschilderen met Monica

Datum activiteit: 
vr 19/02/2016
Uur: 
20u-22u
Thema: 
creatief
Leeftijd: 
+10
Aantal deelnemers: 
6
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België
Prijs: 
15.00

Workshop kunstschilderen met Mónica Villaroel Celsi.
Vier sessies
Eerste sessie: vrijdag 19 februari, van 20:00 tot 22:00 u.
Beschrijving van het programma:
De Chileense kunstenares Mónica Villaroel Celsi, die drie jaar geleden ons land als Europese uitvalsbasis heeft gekozen, organiseert een interactief atelier geïnspireerd door het werk van de beroemde kunstschilder en architect Friedensreich Hundertwasser (1928-2000). Net zoals zijn voorgangers Chagall en Matisse, was deze Oostenrijkse duizendpoot één van die weinige moderne artiesten die zich wist te onderscheidden door zijn unieke gave een uitbundig en overvloedig kleurenpalet te gebruiken zonder de vanzelfsprekende harmonie van zijn creaties geweld aan te doen.
In zijn spoor nodigt Mónica jullie nu uit tot een reis doorheen een wereld van onstuimige kleuren, in een ontspannende sfeer, gestemd door muziek, vitaliteit en schilderkunst. Onze gezamelijke ambitie is dat elke deelnemer, ondergedompelt in een positieve en opwekkende ambiance – en dus helemaal in de geest van Hundertwasser – zijn eigen kunstwerk ontwerpt.
Wie kan deelnemen aan het atelier? Iedere enthousiasteling ouder dan zestien. Voorkennis of ervaring zijn niet in het minst vereist. Eenieder is dus welkom.
Wat moet je meebrengen? Alleen de goesting om even te ontspannen, iets op te steken over de bruikbaarheid van een breed kleurenscala én te worden verrast door jouw eigen creatieve vermogen.
Hoe gaan we te werk? We schilderen op canvas (50 x 70 cm) en gebruiken verschillende technieken (aquarellen, olieverf- en acrylverfschilderijen)
Wat kost het? 15 EUR met alle materiaal inbegrepen
Maximumcapaciteit? 6 personen
Informatie over de kunstenares? www.monicacelsi.eu

MONICA CELSI - HOME
www.monicacelsi.eu
COPYRIGTH© BY MONICA VILLARROEL CELSI 2013. [email protected]

Stephanie's yummie zweedse balletjes met pittige tomatensaus( veggie en vlees), knolselderstoemp en groentetaart, seizoensgratin en pumpkinpie

Send a friend