Je vindt ons pal in het centrum van Lier in een makkelijk bereikbare straat. De Stuyverij Lier is een uitnodigende, gezellige plek die je nieuwsgierigheid prikkelt. Spring binnen en je ontdekt het zelf.

Ontdekken en genieten

Je kan hier vanalles doen, uitproberen en ontdekken - samen met anderen. Van een rustig koffietje met boek tot Stuyfsessies waar je samen met anderen dingen uitprobeert. Een plek waar je een talent, kennis of ervaringen kunt delen.

Inspireren en groeien

We zijn een plek die je stimuleert om opnieuw te durven dromen en nieuwsgierig te zijn. Een plek waar je leert om van die dromen werkelijkheid te maken. Dat begint met je ideeën of passies te delen met anderen. In een veilige omgeving waar niemand je veroordeelt. Zo versterken en inspireren we elkaar.

Wat wil jij graag in het leven?

We bieden je letterlijk en figuurlijk de ruimte om dit te ontdekken en vorm te geven. Gun jezelf de tijd om je ei te laten uitkomen. Je kan hier aan je persoonlijke project werken en vormgeven. Je kan hier inspiratie of kennis opdoen en delen. Of een nieuw levenspad in slaan.

Bee-Host Heidi Heymans, jouw aanspreekpunt in De Stuyverij Lier.

“Liever gek, dan normaal. Liever uitgesproken, dan neutraal. Liever vanuit mijn hart, dan doen wat wordt verwacht. Liever puur, met m’n kwetsbaarheid als kracht.”

Author unknown