Ayurvedische avond met Q-Veda

22/02/2024

De Stuyverij Oostende

17:00 - 22:00

/ Goed in je vel

/ Andere

/ Gratis

Ayurvedische avond samen dokter Ravindra Gangwani (gespecialiseerd in Ayurveda) en Q-veda.

Ayurveda is een meer dan 5000 jaar oude traditionele wetenschap uit India. Het werd ontworpen om het lichaam terug in balans te brengen en te zorgen dat het lichaam zichzelf hersteld van allerlei kwaaltjes. Het is een holistische aanpak, dat de oorzaak van het probleem wil aanpakken. Het wordt nog steeds toegepast in het heden. Het is erkend door WHO.

In Ayurveda draait alles rond balans met de juiste voeding en levensstijl, die met jouw constitutie past. Maar wat is dat dan juist?

Op deze avond vertellen we meer over de tri-dosha: vata, pitta en kapha. Zo kom jij meer te weten over jezelf, wat best past en wat niet.

Mis deze kans niet om met een gespecialiseerde arts in gesprek te gaan. Het wordt sowieso een boeiende en leerrijke avond. Voor iedereen die gezonder en evenwichtiger door het leven wil gaan, afgestemd op wie je bent en wat je nodig hebt.

Programma:

17u Deuren & bar open

18u soep op ayurvedische wijze

20u Dr Ravindra geeft meer uitleg over Ayurveda en legt de 3 dosha's uit.

21u30 iedereen kan vrij vragen stellen

We vragen om op voorhand in te schrijven, zodat we genoeg soep kunnen voorzien. Ook voor wie later aansluit, zullen we een kopje soep opzij houden.
Inschrijven bij: wanda@destuyverij.be

kostprijs: 5 euro - te betalen bij inschrijving

Wij kijken er heel hard naar uit om jullie te verwelkomen op deze inspirerende avond!