Ann Vandenbossche

verhalen verteller, schrijfster, herborist, jeugdwerk

Oprichtster Troubadour '21

Verhalen schrijven. Verhalen vertellen. Koken met eetbare wilde planten.

Bestuyver Oostende

Troubadour '21: reizigster met verhalenbus

Ik ben Ann en trek rond met een verhalenbus in binnen- en buitenland. Onderweg vertel ik verhalen. Ik schrijf alle verhalen zelf. Alles is gebaseerd op uitdagingen van mensen die ik onderweg tegenkom.

Met de bus wil ik mensen samenbrengen, en vooral aantonen dat het mogelijk is om te leven op andere manieren. Ik gebruik bv alternatieve munten en ruilhandel. Ik geloof in de krachten samenbundelen in kleine gemeenschappen, om op deze manier minder afhankelijk te zijn van grote systemen.

Om te bekostigen wat ik ( nog?) niet op alternatieve manieren kan betalen (vnl brandstof en verzekeringen), doe ik maatwerk. Ik schrijf verhalen op maat om mensen in hun kracht te zetten.
Mijn verhalen kan je ook aanschaffen via de webshop.

Ik studeerde ook af als herborist. Onderweg wil ik mensen laten kennismaken met kruiden, d.m.v. verhalen en een klein keukentje.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tortor porttitor, pharetra neque a, accumsan magna. Donec aliquam metus nibh, ac placerat neque egestas sed. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Pellentesque non consequat odio. Proin finibus est et turpis ullamcorper, vel pharetra magna interdum. Cras nisl libero, tristique et commodo nec, malesuada non felis. Nam at dignissim enim, vel rhoncus sapien. Quisque non augue quis felis varius faucibus.

  • test
  • test