Voor en door jong en oud - voldoening

donderdag, april 1, 2021

dvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
1234567891011121314151617181920
Ondernemen
20.04
212223
sociaal
23.04
24252627282930
sociaal
30.04

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Inschrijving

Waarvoor dient dit ManifestO?

Dit manifest is geen protest, maar een wegwijzer. Ons collectief aan mensen en projecten is gebouwd op frustratie, ommekeer, nood en behoefte aan opbouwende en vernieuwende manieren om terug beter samen te leven en te werken.
We hebben de luxe gehad in deze boeiende tijden van verandering, van ‘scratch’ te mogen starten.
Niet met de wetenschap noch de pretentie te weten hoe het beter kan maar in volle actie, met vallen en opstaan op zoek naar hoe het wel kan ‘werken’.
Ons collectief is een levend organisme die zal blijven veranderen, evolueren en stromen als een geïntegreerd deel van het grotere geheel.
Om in zo een organisatie je weg te vinden, te snappen en te kunnen vertrouwen hoe we nu net te werk gaan…. Om je te helpen en te inspireren om lang of kort samen met ons te stromen… schrijven wij dit manifest. Het manifest van het bewegen en de beweging die onze organisatie (s)maakt.

Voor wie?
Voor onszelf, oude en nieuwe collega’s, partners, fans, financiers,... Iedereen die kort of lang met ons samenwerkt of bij ons inspiratie zoekt. Of je nu kort met ons in het bootje stapt of voor altijd…

Structuur van de organisatie!

De Stuyverij is geen gestructureerd bedrijf, het is een georganiseerd collectief van individuen, elk met hun eigen talenten, eigenschappen en karakters die samenwerken aan zowel individuele en gemeenschappelijke doelen. We werken organisch, als een bezige zwerm bijen rond hun korf, maar gestructureerd genoeg om toegankelijk te blijven en onze expertise te verspreiden.
maken we geen onderscheid op management niveau, wel op interesse en skills
kies je zelf je titel, krijg je de kans om je te ontplooien en wordt je niet in een hokje gedropt op basis van je oorspronkelijke kennis, status of diploma.
wordt je niet belemmerd door je beperkte ervaring, maar juist aangemoedigd om met je frisse blik mee te denken en vooruit te kijken.
vraag je niet steeds goedkeuring, maar maak je zelf beslissingen waar je verantwoordelijkheid voor opneemt.
vorm je teams rond projecten, waarbinnen je elkaar bestuift met skills en know how.
Hier hebben we geen honderden regels om een vaste structuur te creëren, maar zorgen we voor een kader waarbinnen chaos toegestaan is.
werk je aan projecten die je boeien en je laten bloeien, niet aan projecten die je van bovenaf opgelegd krijgt.

Hier en zo maak je impact...

Teamwaarden

  • the only difference between thinking & doing is doing!
  • me-we-us! NONE OF US IS AS SMART AS ALL OF US!
  • f*ck the fake
  • free the funk
  • organised chaos
  • own your (s)hit!

Every journey requires a first step...

Ben je benieuwd naar de rest van ons manifesto? Laat het ons weten via [email protected] en dan leren we lekaar beter kennen!