Voor en door jong en oud - voldoening

vrijdag, januari 1, 2021

vzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzz
123456789101112131415
Ondernemen
15.01
16171819202122
welbevinden
22.01
23242526272829
welbevinden
29.01
3031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Het startschot is gegeven!

Hey Stuyvers en Bestuyvers, het startschot is gegeven! We hebben de eerste week stuyven op woensdag en vrijdag achter de rug! Het openingsfeest was een heel leuk feest, en op de eerste woensdag en vrijdag konden we al wat kids, mama's en papa's en ook oma's en opa's ontvangen! Dat maakt ons blij! Kortrijk lijkt te snappen waar het om gaat :-). De mondelinge reclame neemt een vaart! Beter hadden we het niet kunnen bedenken.

We gaan deze week verder met op woensdag "braingym" om ons huiswerk beter en sneller klaar te hebben en vrijdag  "tijd voor mensen wensen" . 

Daarna is de Stuyverij gesloten in de kerstvakantie, we gaan namelijk nog een beetje doorwerken om onze co-werkplek af te werken. Je kan terugkomen na de kerstvakantie, op woensdag en vrijdag! 

Hou onze kalender in de gaten, want de stuyfkampen worden ingevuld, alsook de zaterdag-reeksen voor jong en oud! Het nieuwe jaar beloofd heel wat kwaliteit, als het aan ons is gelegen! Zorg dat je erbij bent! 

Stuyfgroeten!!

Eefje Cottenier - De Stuyverij!

ps. cadeautjes kopen in de stuyverij? kerstvogels in mooie stofkes, gemaakt door Evelien Demeulenaere, en mooie schalen van Joke Rotsaert, kunstwerken/illustraties van Frow Steeman aan de muur, maar vraag naar meer, haar map ligt bij ons achteraan. Niet te vergeten, doosjes van Katie Merlier Dus wie nog heel originele handgemaakte kerstcadeautjes zoekt kan die hier ook vinden!!

Send a friend