Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, september 1, 2021

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwd
123456789101112131415161718192021222324252627282930
NETWERKEN
30.09

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Galey is stagair bij De Stuyverij, dit zijn haar bevindingen; Ik zocht als stageplaats iets vernieuwends, iets buiten de lijntjes en open minded waar ik persoonlijk kon groeien. Dat vond ik al snel bij De Stuyverij. Mijn eerste stap binnen deze huiselijke sfeer was meteen de juiste stap, ik voelde het! Alles voelt hier heel vertrouwd aan. Eefje stond klaar om met mij een gesprek aan te gaan en te vertellen hoe alles hier in zijn gang gaat. Zo vertelde ze over de inspirerende projecten zoals Cokido, Arc de triomphe, Quatre Car en coworklabs. Ik was meteen verkocht en kon dan ook mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Ik wist dat ik hier kon doen wat ik altijd al graag doe: ondernemerszin opbouwen en in dat proces, mensen helpen die hetzelfde willen doen.

Out of the box denken is iets wat ik graag doe maar waar ik ook al heel mijn leven het deksel voor op de neus krijg. “Dat zal niet lukken”, “Te veel werk”, “Leuk idee, maar onhaalbaar”. Dat is iets wat ik hier in De Stuyverij niet snel zal horen, in tegenstelling, hier zullen ze mijn ideeën stimuleren en steunen.

De omgeving alleen al zorgt bij mij voor een boost van creativiteit. Ik heb mijn plaats gevonden, een bepaalde verwachting naar de toekomst heb ik niet maar als er één ding is dat ik nu al leerde van De Stuyverij, is dat je leert door te doen. Experimenteren, onderzoeken en gewoon, doen.

Send a friend