'Jongegast' van bouwjaar '67. man van Sandra, papa van Lien 25j en Flore 21j
Ik werk als kok in een grootkeuken voor VZW ' Het Anker, een campus van het grote geheel ' De Kade' waar mensen met autisme en gedragstoornissen terrecht kunnen. Ik probeer op mijn werk te koken alsof het voor mijn gezin zou zijn. Vorig jaar studeerde ik af als begeleider / opvoeder jeugd en gehandicaptenzorg. Hiervoor liep ik stages in het dagcentrum van Dominiek Savio en in het welzijnshuis Roeselare : de komaf, doe-kit, samen komen koken.
Waarden als : duurzaamheid, eerlijkheid, teamwork, iedereen telt , open houding, positieve ingesteldheid vind ik belangrijk. Ieder heeft zijn verhaal , ieder verhaal is de moeite om naar te luisteren. Diversiteit zie ik als verrijking en kansen om bij te leren
Ik zie er soms wat stuurs uit als ik aan het luisteren of nadenken ben, laat je niet afschrikken ! ;-)
Ik hou van een goeie babbel, kan goed luisteren, sta open voor feedback, zie dit als groeikansen, kan niet tegen onrecht, pesten, ruzie, oppervlakkigheid, hou van echte mensen, rechtuit , doeners, nieuwe dingen leren ontdekken, experimenteren, samen op weg gaan,... de rest ontdek je wel :-), heb een passie voor alles wat met voeding te maken geeft. wereldkeuken, gezonde voeding, experimenteren, kookworkshops begeleiden.
Mijn specialiteit is om met weinig middelen toch iets gezond/voedzaam en lekker op tafel toveren. Ik kan uren doorgaan over koken, gerechten,... Wereldkeuken, vegetarische gerechten, seizoenen, korte keten, koken met resten,... Ik hoor ook graag het verhaal achter een gerecht / recept : welke herrinnering wekt het op/ hoe kwam het tot stand,...
MIJN DRIJFVEER
Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een warmere / zachtere wereld. Mijn leuze is : behandel de ander zoals jezelf graag zou behandeld zou worden. Ik wil positief in het leven te staan en dit ook proberen door te geven aan anderen.
IK KAN JE HELPEN MET
Alles rond voeding , plannen , organiseren, opvoeden, kan meedenken over veel dingen ( heb al wat levenservaring)