Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, maart 1, 2023

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
12345678910111213141516171819202122232425262728
NETWERKEN
28.03
293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Onze bestuyvers

Met een Stuyfplek zetten we in op een thuis- en familiegevoel.

We benoemen dit als ‘FRAMILY’ (friends so close you consider them family). Daarin verschilt onze aanpak van klassieke netwerken. Als actieve deelnemer ervaar je sterke en oprechte interesse in waar het op dat moment voor jou over gaat. Onze medewerkers helpen je om jouw innerlijke drive te vinden met aandacht voor onverwachte mogelijkheden die zich aandoen en puzzelstukken die in elkaar vallen. Doen is het nieuwe denken en dus mogen jullie binnen en buiten ons netwerk experimenteren met eigen ideeën, contacten, rollen en taken.

Maak hier kennis met actieve burgers van allerlei slag.

Je zal merken dat onze bestuyvers zeer divers zijn van kennis en achtergrond. We nodigen jou uit om over het muurtje te kijken en kennis te maken met de oplossingen en talenten van anderen. Krijg je zelf ook goesting? Word bestuyver en stuur een mailtje naar [email protected] 

An Delobelle

 

Annemie Declercq

MIJN DRIJFVEER

mensen bereiken die het moeilijk hebben om zo weer vertrouwen in de maatschappij te krijgen en hun dromen kunnen te laten waarmaken

IK KAN JE HELPEN MET

shoot maar, misschien kan ik helpen, misschien niet.  Wel ervaring in de VDAB materie, kijken of dossier in orde staat, helpen met stappen te zetten richting opleiding, werk.  Contacten leggen met verschillende organisaties....

 

Bart Bailleul

Jonge gast van 25 jaar met een grote passie voor groen en mensen die 'anders' zijn. Want idereen is uniek en verdient evenveel kansen. Het is de mix in onze samenleving die zorgt voor een mooie wereld.

Ik help je graag met advies bij groene vingers en steek graag de handen uit de mouwen bij evenementen, activiteiten of andere zaken.

 

Bart Decoutere

Bart leerden we kennen tijdens de lockdown. De stuyfplek werd een nieuwe veilige plek om even te landen en jezelf terug te vinden. Muziek, animatie en bezig zijn met mensen is een grote passie die Bart graag inzet. Ben je dus op zoek naar een helpende hand? Nood aan een vrijwilliger? Bart is jullie man!

 

Benjamin Schatteman

Ben gelooft sterk in de “verhaalbaarheid der dingen’ en stelt als doel om te creëren, bruggen te bouwen en ondersteuning te bieden, mensen samen te brengen en een publiek te verwonderen.  Het project Cie Collage vzw vertrekt vanuit de idee dat iedereen een verhaal in zich heeft. Met het vertellen als rode draad wil hij samen met vertellers en andere kunstenaars mensen prikkelen.  Door creatie en interactie planten ze zaadjes die spontaan ontkiemen en een nieuw (gemeenschappelijk) verhaal creëren!

MIJN DRIJFVEER

Mijn drijfveer zit in het bewegen van netwerken en het stimuleren van ondernemen door middel van experiment en creativiteit #verbindenwerkt

IK KAN JE HELPEN MET

Inspireren, verbinden en versterken... 

 

Charlotte Goyvaerts

 

Eefje Cottenier

Ik ben een gepassioneerde ondernemer die maatschappelijke impact en positieve verandering vooropstelt. Mama van 2 kindjes en hou van natuur en kunst en koken. De kunst van het leven beoefen ik elke dag. 

MIJN DRIJFVEER

Mensen ruimte geven om zichzelf te emanciperen, te ontwikkelen en samen met andere oplossingen te vinden voor alledaagse problemen. 

IK KAN JE HELPEN MET

Zoeken naar verdienmodellen, ideeënfontijn, experimenteren, productontwikkeling, community bouwen.

 

Ellen Vanderhaeghe

Naturelleke - Transformational Cupping

 

Emilia

 

Eva Gilis en Paul

Een wereld die draait rond krachten en talenten, die vertrekt vanuit mogelijkheden (en niet vanuit beperkingen), waarin gelijkheid, warmte, verbinding en hoop centraal staan , waarin iedereen gelijke kansen heeft en waarin iedereen het recht heeft om zelf beslissingen/ keuzes te maken,... DAAR DROOM IK VAN. 

Een wereld waarin iedereen gewoon mens kan zijn, gelijk maar toch uniek, waarin iedereen zijn plekje heeft, waarin iedereen zijn dromen mag nastreven, ... DAAR DROOM IK VAN.

In het realiseren van deze wereld is er, zowel op individueel, als op organisatie, als op maatschappelijk niveau, echter nog heel wat werk aan de winkel. 

En ik wil mijn steentje bijdragen!  

[email protected]  - Missie/visie SAMEN PLANNEN vzw

 

Eva is samen met Paul de stuyfplekhouder van stuyfplek Parkwijk

 

Evy

 

Frederik Turpyn

Frederik richtte een vzw op met als doel socio-cultureel bezig te zijn - Amate Galli!

MIJN DRIJFVEER

Ongeacht afkomst en mogelijkheden de mensen kunnen laten proeven van cultuurevenementen in de breedste zin van het woord

 

Heidi Heymans

 

Inge Vromant

 

Isolde Willems

Wel dat ben ik, Isolde Willems ,  de goedlachse zottebol achter B.KIND.​

Met B.KIND wil ik ​​een "SOK" zijn voor mensen, groot en klein, die nood hebben aan meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaarde zodat ze kunnen schitteren als nooit tevoren.​ Voor wie wil groeien en bloeien, elke dag.​ Een "SOK" zijn voor ouders, leerkrachten, begeleiders en éénieder die met kinderen en jongeren werkt die willen opvoeden en begeleiden vanuit authentieke en oprechte verbinding met oog voor gevoelens en talent. Ik wil ze inspireren om aardiger en liefdevoller te zijn voor zichzelf, de kinderen, jongeren en alles rondom hen..​ Een "SOK" zijn voor scholen, bedrijven en organisaties die meer willen inzetten op positiviteit en talentgericht werken.​​​​

"Ik ben een "SOK", zei ik met een grote glimlach op mijn gezicht.​

Het begon als een ludiek antwoord op de vraag: “Wat is je levensmissie?” Ik moest het op een post-it kunnen neerschrijven voor mijn opleiding Postgraduaat Talentontwikkeling aan de UCLL; Meer niet... Damn dacht ik bij mezelf. Dat lukt me gewoon niet. Ik wil zoveel, ik heb zoveel passies, zoveel dingen waar ik van hou. Hoe kan ik dat nu allemaal samenvatten op 1 post-it! Ik liet er mijn slaap voor, schreef honderd en één dingen op en gooide ze 1 voor 1 weer weg. De avond voor de “dag van de waarheid” liet ik het los. Het is wat het is... Ik zie wel wat er komt...​

De volgende ochtend stond ik op. Bij het aankleden koos ik zorgvuldig mijn sokken. Ik wou leuke en het liefst 2 verschillende. Dat geeft dat speelse, dat unieke, dat zotte, dat authentieke;.. Het typeert mij. En toen viel het.. je weet wel... Het aha-moment , dat sprongetje dat je hart maakt, die gil die je onderdrukt terwijl je stralend in de spiegel kijkt, retevroeg notabene! Maar daar stond ik en ik zei tegen mezelf: “Ik ben een SOK”. Ik moest er keihard om lachen! En ja, ook dat klopte! Die lach hoorde erbij. This is it! Een Sprinkler Of Kindness. Het paste perfect op die post-it. En meer was het niet! Een Sprinkler Of Kindness zijn.

Alles viel op zijn plaats en op weg naar de verwerkingsdag in Diepenbeek stroomden de ideeën, er was geen stoppen meer aan.​ Ik heb een boontje voor "Mensen". Ze zijn “mijn ding”. Altijd al geweest.​​ Ik nodig je van harte uit om, net als ik, een "SOK" te zijn, want je bent het meer dan waard!

liefs van Isolde

 

Ivy Mobouck

 

Johan Moerman

Johan is altijd zoekend naar nieuwe verbindingen en uitdagingen om zo te kunnen groeien als mens. Hij heeft een boontje voor asieldieren, is huismuzikant en een echte knutselaar. 

MIJN DRIJFVEER

Mensen en dieren met elkaar verbinden en zo op zoek gaan naar een passende match.

IK KAN JE HELPEN MET

... projecten waar huisdieren inzetbaar zijn om mensen en dieren een goed gevoel te geven!

 

Jonathan Tanghe

Zelf een jonge gedreven student die graag binnen de culturele sfeer dingen organiseert, van concerten tot theater of andere optredens. Zelf al op het podium gestaan met een koor en toneel gespeeld. Intussen de nieuwe uitdaging gevonden in stand-up comedy.

Bezig met een gloednieuw theaterconcept waarin stand up comedy en theater elkaar ontmoeten. Een stuk geschreven en gespeeld in door 4 comedians.

 

Julie Gheysen

 

Kibi Puati Nelen

Yves Kibi Puati Nelen is al van jongs af aan aangetrokken tot de enigmas van de Nederlandse taal. Hij tovert met alliteraties en linguïstische paradigma’s en creëerte zo zijn eigen stijl.

Yves Kibi Puati Nelen is een woordkunstenaar met een geweldige passie voor taal. De trotse Antwerpenaar met Congolese roots probeert het woord als heelmiddel in te roepen. Proza-K is zijn geesteskind en biedt een platform voor jonge, beginnende Antwerpse dichters.

Daarnaast faciliteert Kibi ook connectorstafels, stuyfsessies en open huyzen in de stuyfplek Borgerhub.

 

 

Kris Verellen

Community builder en kansenmachine. Ook wel eens ideeënfontein genoemd.

MIJN DRIJFVEER

Geïnteresseerd in zowat alles, behalve après-ski muziek en appeljenever. En al zeker niet in combinatie met elkaar.

Gepassioneerd door verbinding en versterking; in de kracht en goesting die in iedereen zit en om daar iets mee te doen. Oh ja, en ook door metal.

Iedereen telt mee.

 

IK KAN JE HELPEN MET

Organiseren van events, buurtonderzoek, netwerkanalyse, impactmeting, afdrogen en met zware dingen zeulen.

Theater spelen en/of maken

Beetje communicatie en digitale vaardigheden ook wel

 

Leen Pinket

Wie ik ben?

Gepassioneerd door moestuinieren, permacultuur, voedselbossen, natuurlijk houden van dieren, creatieve duizendpoot, ondernemer, samenbrengen van mensen rond gezamelijke interesses, ...

MIJN DRIJFVEER

Het ondernemen is een microbe die in mijn bloed zit en daar niet meer weg gaat. Tot nu toe heb ik het in mijn eentje aangepakt, maar ik mis het samen ondernemen met anderen.

IK KAN JE HELPEN MET

Bedenken en uitwerken van projecten waar mijn interesse ook naar uit gaat.

 

Lien Dedeurwaerder

Lien ontdekte De Stuyverij via het online aanbod. Samen experimenteerden we hoe we op een aangename en laagdrempelige manier mensen ook online konden verbinden. Ondertussen is Lien actief betrokken en organiseert ze maandelijks tijdens een open huys een speelse avond. Want gezelschapsspelen zijn een echte passie voor haar.

Tijdens een starterslabotraject gaf Lien vorm aan haar bedrijf Kombined. De missie van Kombined is mensen verbinden met elkaar & met zichzelf (hun hart, hun gevoel) door middel van speelsheid & creativiteit * singles-activiteiten * teambuildings * netwerkmomenten * workshops 'persoonlijke ontwikkeling' * gezinsworkshops

 

 

Louis Vanoosthuyze

Jong, onbezonnen en recht voor de raap - maar vooral... altijd in de weer! Louis is een echte durf-t-al die graag het woord neemt en anderen een stem geeft. Zijn passie en talent voor stand-up komedie, podcasts en slam-poetry brengt mensen samen. 

Louis vertoeft als student een beetje overal in de Kortrijkse scene - maar ook online kan je hem in actie horen en zien. Hij combineert de meest onmogelijke thema's met elkaar en slaagt erin om steeds weer zichzelf opnieuw uit te vinden. 

 

Margarita Shevchenko

De droom van Margarita : 

Algemene muzikale vorming voor iedereen.

ART MECHANISM 

Laten we samen je muzikaal talent ontdekken!

 

Mariska Curvers

 

Martha Xucunostli

Martha is een echte sfeermaker in onze stuyfplek. Ze brengt de zon binnen met haar zelfgemaakte cocktails en vertellingen over het leven in Mexico. Met LOVE MEXICO onderneemt ze als geen ander. Toch blijft Martha op zoek naar hoe ze het aanbod van haar zaak nog dichter bij de mensen te brengen. Stiekem wil ze haar onderneming laten evolueren om mensen ook echt in Mexico te krijgen via een reisformule.

Naast het ondernemen droomt Martha ervan om ook officieel lessen spaans te kunnen geven. Hoe fijn zou het zijn om te experimenteren met een praatgroep Spaans in de stuyfplek... Wie zin heeft om hier ook iets mee te doen is méér dan welkom!

 

 
 

Nelle Devynck

Met projecten waar(huis) dieren inzetbaar zijn om mensen een goed gevoel te bezorgen met een grote kennis en passie Ik ben een zachtaardige en geduldige persoon die in workshops leert en groeit uit inzichten en de ander de kans geeft om ook te groeien. Ik heb gemoedsrust vanuit wie ik ben door mezelf veel liefde, rust en geduld te gunnen. 

MIJN DRIJFVEER

Wat mij drijft, is om de goedheid in de mens naar boven te brengen. 

IK KAN JE HELPEN MET

kookworkshops voor kinderen

muziekworkshops / initiatie voor kinderen

kookworkshops in moestuinen

kookdemo's

voordrachten / lezingen over voeding en (individuele) gezondheid

 

Nicolas Auger

 

Pieterjan Robijn

 

Rafael Caerels

 

Sarah Neirinckx

Met een Master in ontwikkelingssamenwerking heb ik jaren ervaring opgebouwd als expat in het buitenland. Ik werkte in verschillende landen waaronder Zanzibar, Kenia, Vietnam en Zambia met groepen en individuen rond ontwikkeling en organisatie. Nu begeleid ik mensen die hun eigen reis door het leven beter willen leren navigeren en bied ondersteuning en begeleiding aan individuen en gezinnen in transitie.

Vandaag baat Sarah Borgerhub uit in Borgerhout. Een bruisende plek voor startende ondernemers en mensen uit de buurt. En vooral ook een stuyfplek waar mensen elkaar inspireren, verbinden en versterken ;-)

 

Stefanie Deleu

Stefanie is geen onbekende voor bestuyvers die al lang naar onze stuyfplek komen. Als verantwoordelijke van een buitenschoolse kinderopvang in Torhout ging ze aan de slag met cocreatiemethodieken, horizontale teams en ging ze actief op zoek naar betrokkenheid in de omgeving van haar project. Een heuse nieuwbouw met gedragenheid van alle stakeholders vormgeven is een grote uitdaging waar Stefanie alle hulp en expertise bij kan gebruiken.

Daarnaast engageerde Stefanie zich ook binnen Partons 2.0. samen met een bewonersplatform om vorm te geven aan een echte Bar-avan. Zeg maar een bibliotheek op wielen die boeken dichter bij de mensen wil brengen en mensen dichter bij elkaar. 

 

Steffie

 

Stijn Cottenier

Naar mijn aanvoelen lijken mensen nogal eens op tuinen.  Je kan er veel werk in steken of je kan hen de vrije loop laten. Je kan het heel strak organiseren, of je kan de schoonheid zoeken in wat vanzelf ontstaat. Ik doe graag iets tussenin, proberen te organiseren dat iets vanzelf kan ontstaan....(serendipity!) Tuinieren en mensen, 2 van mijn grote passies.  Zoeken achter zaadjes, en vooral werken aan de ideale bodem ! Mensen met talenten en ideeën- kansen geven om te groeien. 

Samenbrengen - matchen. Faciliteren - niet controleren. Begeleiden, zonder te sturen.

MIJN DRIJFVEER

Duurzaamheid voor iedereen. Het moet allemaal zo moeilijk en hoogdravend niet zijn. Niet teveel palaveren, gwn dingen doen. kleine dingen. Niet willen hét verschil maken, wel willen één verschil maken. KISS  (Keep It Short & Simple). . Slimmer zijn door samen te denken. Sneller zijn door samen te werken. Resultaat halen door samen te doen. Get connected!

IK KAN JE HELPEN MET

Je vraag of uitdaging scherp te stellen - Netwerk bouwen - Samen naar een oplossing te zoeken - vragen over samentuinen, moestuinieren, repaircafé, geefpleinen, duurzaamheid, kennisdelen, koken, gemeenschapsmunten, buurtwerking.

 

Sylvie Algoet

Ik ben Sylvie, heb reeds meer dan 20 jaar eigen paarden en heb daar een hele transformatie ondergaan: gestart op de klassieke manier maar vrij snel mijn eigen weg gezocht en de puzzelstukjes vielen pas écht samen wanneer ik op een vriendschappelijke manier met mijn paarden om kon gaan.

Toch had ik 1 paard waar ik op vast liep… Ik zocht de oplossingen altijd ergens anders, maar zij heeft me getoond dat ik de antwoorden al al die tijd gewoon wist: ze zaten gewoon in mezelf!

Bij die zoektocht werd ook duidelijk dat pas als ik die antwoorden zou hebben, al de rest ook duidelijk zou worden.

Voor mij is dat zo’n openbaring geweest, dat ik die ervaring absoluut wou delen…!

Vrij snel merkte ik welke invloed mijn paarden op andere mensen hadden, en ben ik op zoek gegaan naar de juiste begeleiding om de coachingtechnieken te verfijnen.

De feedback die ik krijg is hartverwarmend en ik sta soms echt versteld van mijn collega viervoeters, en wat ze doen, op hun eigen manier.

Benieuwd wat ze over jou te vertellen hebben? Ze gaan aantonen wat jouw werkpunten zijn, en je zou wel eens tot verrassende ontdekkingen en inzichten kunnen komen!

Op mijn eigen ontdekkingsreis werd ik me véél bewuster van wat ik deed, hoe ik dingen deed maar ook (en vooral) waarom ik ze deed…. en dat moest ik dan ook wel terugkoppelen naar de paarden! Wat doe ik met hen, hoe doe ik dat en waarom eigenlijk… en zo kom ik terecht bij positive reinforcement, een drukvrije manier van met paarden werken, wetenschappelijk onderbouwd en ethisch voor mij de juiste keuze! Ik ging aan de slag met mijn paarden, maar ook bij andere paarden boekte ik echt opmerkelijke resultaten! Vooral trauma-paarden met extreme angsten durven op deze manier opnieuw mensen vertrouwen!

 

Tilde Vandenbroucke

Verhalenvertelster. Ik vertel, dus ik ben. :)

Tilde Vandenbroucke heeft dictie, voordracht en toneel gevolgd bij de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Izegem. Daarnaast volgde ze een opleiding regie georganiseerd door Wisper vzw in samenwerking met Opendoek vzw. Ze heeft toneel gespeeld bij Theater Schuurpapier, Mandelgalm, Unie der Zorgelozen, Cultuurkapel de Schaduw, tgbit en Theater Platteau. Ze was lid van het straattheater-collectief Babeurre Bizarre en is actief lid van Compagnie Collage vzw.

Tilde richtte Wonderling Verteltheater op omdat ze via haar verhalen excentrieke werelden wil creëren die iedereen inspireren tot curiositeit naar en zorgzaamheid voor elkaar en de wereld!

MIJN DRIJFVEER

Cultuur en Kunst moeten voor iedereen toegankelijk zijn. 

IK KAN JE HELPEN MET

Projecten rond Kunst en Cultuur.

 

Tom Goossens

Tom neemt deel aan de stuyfplek vanuit de overtuiging dat hij met zijn IT expertise jullie kan inspireren en zelf kan bijdragen aan projecten met maatschappelijke impact. Want net dat laatste mist hij enorm in de job die hij vandaag uitoefent. 

Tom draait actief mee in het tech-team van COKIDO, maar is zeker aanspreekbaar voor kleine of grotere projecten. Zo kan hij samen onderzoeken waar hij echt energie van krijgt! Heb je dus een tech probleempje of ben je op zoek naar een knappe kritische kop? Dan is Tom jullie man!

 

 

Vanessa Haspeel

 
 

Vanessa Haspeel

 
 

Vanessa Haspeel

 
 

Vanessa Haspeel

 
 

Vanessa Haspeel

 
 

Vanessa Haspeel

 
 

Vanessa Haspeel

Mijn naam is Vanessa, een positivo in hart en nieren (en alle andere organen – baaldagjes niet meegerekend). Sinds 1982 geboren en getogen Roeselaarse (#bluvnplakn). Mensen omschrijven mij als een warme, liefdevolle deugniet, met een gezonde portie speelsheid. 
Waarden als eenvoud, dankbaarheid, rechtvaardigheid en respect draag ik hoog in het vaandel.  En tracht ik ook naar anderen over te dragen. Als ik mijn favoriete dag zou moeten beschrijven, dan komt hygge er zeker aan te pas.  Gezelligheid, vrienden, huisdieren, open haard, kaarsjes, lekker eten, gezelschapspelletjes, uitstapjes, … zijn voor mij ingrediënten voor een topdag.

MIJN DRIJFVEER

Ik hou er van om mensen vanuit eigenheid te zien 'thriven', met passie en vanuit volle kracht. En met positieve energie, vol vertrouwen in het leven staan.

Mijn missie als loopbaancoach? Een loopbaan is net als het leven, het evolueert.  En dat is positief!  Evolutie brengt verandering met zich mee.  Soms best wel impactvolle veranderingen.  Wat het nog spannender maakt.  Via loopbaancoaching wil ik mensen mee begeleiden door periodes van professionele evolutie.  Hetzij binnen eenzelfde functie/firma, hetzij als overstap naar een andere job.  Dat door enerzijds stil te staan bij wie jij bent, welke sterktes en uitdagingen jij meeneemt in een professionele context.  Maar anderzijds ook door stil te staan bij wat JIJ als persoon nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren in een job.  Daarbij sta JIJ dus centraal!

IK KAN JE HELPEN MET

Uiteraard eerst en vooral met loopbaanvragen, en zelfontdekking. Daarnaast vind ik ook wel mijn draai in Wordpress.  (waar mijn website een voorbeeld van is) Ook hou ik er van om de essentie van mensen via fotografie in beeld te brengen.  Al zijn er technisch gezien, zeker en vast toch betere fotografen. :-) Inlezen en (commentaar) inspreken bij filmpjes/video -->  Yep, I like

Als je een adviesvraag of dergelijke stelt, is de kans vrij groot dat ik 1 van de responders ben.  Ik zoek namelijk graag mee naar mogelijkheden.  

Maar een bijzondere focus zijn vrouwen met pit. Met mijn netwerk VAMPP voor en door jonge lerende vrouwen streeft ik ernaar om vanuit eigen kracht alle rollen in haar en hun leven zo goed mogelijk in te vullen, zowel professioneel als privé.

Eén brok vrouwelijke ambitie met power en pit - Ben jij ook een echte VAMPP?

 

Wanda Vandekerckhof

Wanda liep binnen in De Stuyverij met de droom om in haar thuisbasis Oostende te experimenteren met de stuyfplekmethodiek. Ze vatte meteen de koe bij de horens en ondertussen weten we dat ze een DOENKER in hart en nieren is. Je kan haar ontmoeten in het innovatieve buurthuis De Klisse waar ze samen met de community daar ondertussen een echte stuyfplek uit de grond toverde - maar voortaan ook als jullie gastvrouw in de stuyfplek te Kortrijk. In duo met Julie Gheysen maakt ze samen met jullie dromen waar!

 

Wim Defraeye

'Jongegast' van bouwjaar '67.  man van Sandra, papa van Lien 25j en Flore 21j

Ik werk als kok in een grootkeuken voor VZW ' Het Anker, een campus van het grote geheel ' De Kade' waar mensen met autisme en gedragstoornissen terrecht kunnen. Ik probeer op mijn werk te koken alsof het voor mijn gezin zou zijn. Vorig jaar studeerde ik af als begeleider / opvoeder jeugd en gehandicaptenzorg. Hiervoor liep ik stages in het dagcentrum van Dominiek Savio en in het welzijnshuis Roeselare : de komaf, doe-kit, samen komen koken.       

Waarden  als : duurzaamheid, eerlijkheid, teamwork, iedereen telt , open houding,  positieve ingesteldheid vind ik belangrijk. Ieder heeft zijn verhaal , ieder verhaal is de moeite om naar te luisteren. Diversiteit zie ik als verrijking en kansen om bij te leren

Ik zie er soms wat stuurs uit als ik aan het luisteren of nadenken ben, laat je niet afschrikken ! ;-)

Ik hou van een goeie babbel, kan goed luisteren, sta open voor feedback, zie dit als groeikansen, kan niet tegen onrecht, pesten, ruzie, oppervlakkigheid, hou van echte mensen, rechtuit , doeners, nieuwe dingen leren ontdekken, experimenteren, samen op weg gaan,... de rest ontdek je wel :-), heb een passie voor alles wat met voeding te maken geeft. wereldkeuken, gezonde voeding, experimenteren, kookworkshops begeleiden. 

Mijn specialiteit is om met weinig middelen toch iets gezond/voedzaam en lekker op tafel toveren. Ik kan uren doorgaan over koken, gerechten,... Wereldkeuken, vegetarische gerechten, seizoenen, korte keten, koken met resten,... Ik hoor ook graag het verhaal achter een gerecht / recept : welke herrinnering wekt het op/ hoe kwam het tot stand,...

MIJN DRIJFVEER

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een warmere / zachtere wereld. Mijn leuze is : behandel de ander zoals jezelf graag zou behandeld zou worden. Ik wil positief in het leven te staan en dit ook proberen door te geven aan anderen.

IK KAN JE HELPEN MET

Alles rond voeding , plannen , organiseren, opvoeden, kan meedenken over veel dingen ( heb al wat levenservaring)

 

Wouter Vanhoutte

Wouter is een creatieve duizendpoot met heel wat ervaring in alles wat te maken heeft met marketing. Momenteel verkent hij de wereld van het ontwerpen, lay-outen, vorm geven... Na een verkenningsstage in De Stuyverij is Wouter nu stage aan het lopen in een groot reclamebedrijf. Toch wil hij veel kunnen oefenen als ontwerper. Heb jij dus een uitdaging met het maken van een logo, folder, affiche of online campagne? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat je een partner in crime kan vinden bij Wouter.

Wist je trouwens dat Wouter aan de basis lag van het werkwoord 'stuyven'? Zo creatief is hij dus ;-)

 

Yngwie Schoore

Yngwie komt thuis in onze stuyfplek. Hij helpt er mee in de keuken, de tuin en overal waar er maar een klusje te fiksen is. Een helpende hand als geen ander. De komende maanden duiken we samen in een groeitraject om te achterhalen wat Yngwie nu echt drijft ;-)

 

Ruth Allewaert

Ruth is een creatieve duizendpoot die voortdurend op zoek is naar hoe we onszelf expressie kunnen geven. Ze laat zich volledig laten gaan.. om jullie allemaal te zien tijdens de open huyzen om er met haar creaties te kunnen pronken. Dankzij jullie steun kon ze haar droom waarmaken: Een eigen tentoonstelling tijdens Buren bij kunstenaars!

Maar Ruth is zoveel meer dan alleen haar schilderwerken. Ze is waar mogelijk ook graag een helpende hand.

 

Dennie Declercq

Ik ben Dennie Declercq, oprichter en voorzitter van DDSoft vzw. DDSoft is een vzw die apps maakt en vormingen geeft voor mensen met een beperking.

Ik startte mijn verhaal in de Software wereld in Ithaka, een coaching centrum voor mensen met een beperking in Oostende. Ik startte daar als vrijwilliger en ben daar nog steeds vrijwilliger. Naast Ithaka ben ik vrijwilliger in mijn eigen vzw DDSoft. Ik heb ervaring in software voor personen met autisme, verstandelijke beperking, … Ik werk op de Microsoft stack, van Azure tot Xamarin, BOTs, DevOps. Ik hou echt van wat ik doe!

Binnen De Stuyverij ben ik gestart met een groeitraject. Het laat me toe verder te experimenteren, te oefenen met klanten, mezelf kwetsbaar op te stellen en tegelijk zekerder te worden over de keuzes die ik maak. Voor mezelf en voor mijn vzw.

Verder spreek ik graag en vaak op conferenties over mijn grote passie "Digitalisering van de zorg", meer specifiek zorg voor mensen met een beperking. Wij helpen organisaties met hun digitalisering in functie van de kwaliteit van leven van hun cliënten. Waarom? We streven naar een inclusieve maatschappij waaraan iedereen kan deelnemen. We willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking -want dat draagt ook bij aan hoe ik levenskwaliteit ervaar!