Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, maart 1, 2023

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
12345678910111213141516171819202122232425262728
NETWERKEN
28.03
293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Bruistheater - De Komiekskes - Het Meubilair

BRUISTHEATER

 

Goesting als basis... dat is onze baseline! Bruisend van gedrevenheid werd er de afgelkopen manden keihard gewerkt aan een theatergroep waar velen hun ei kwijt kunnen. Van scenarist tot speler. Van fotograaf tot decorbouwer. Van grafisch ontwerper tot secretaris. Dat zijn de fundamenten van bruistheater. Onze identiteit staat er. De ambitie ook. Eigen stukken geschreven en gebracht door gedreven mensen.

 

Wie komt in aanmerking

Goesting als basis. Dat is de slagzin van Bruistheater , een broedplek voor gedreven acteurs, actrices, scenaristen en zoveel meer binnen het amateurtheater. Waar het brengen van eigen stukken de ambitie is. Met goesting, heel veel goesting.

Hoe gaan we tewerk

En nu is het er: het allereerste project van bruistheater. "Komiekskes" Een samensmelting van stand up comedy en theater. Tot stand gekomen mede dankzij de inspirerende online open huyzen en connectorstafels (en vrooal dan via de mensen en bronnen die we via die weg leerden kennen). Vanaf de eerste brainstormsessie was het onze betrachting om een zo komisch mogelijk verhaal op het podium tot leven te laten komen. 

En daar zijn we in geslaagd, denk ik. We bewandelden oneindig veel denkpistes en bevruchtten elkaar met ideetjes en vooral kwinkslagen. Voorheen hadden we immers nog nooit met elkaar samen gewerkt. We waren werkelijk onbekenden voor elkaar en toch gaf iedereen het beste van zichzelf! 

En dan moet de apotheose nog komen... op het podium. Geen evidentie maar de voldoening zal des te groter zijn! Benieuwd naar meer? Kom kijken, boek ons of kom ons hopelijk binnenkort tegen in een theaterzaal bij jullie in de buurt ;-)

 

Send a friend