Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, maart 1, 2023

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
12345678910111213141516171819202122232425262728
NETWERKEN
28.03
293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

KapotKast is een platform waarin Louis Vanoosthuyze gesprekken voert over niets en nog minder. Soms per ongeluk relevant. Maandelijks vind je ook 2 extra afleveringen op Patreon. https://www.patreon.com/KapotKast

Tijdens de lockdowns groeide het idee om opnames van kapotkast live te organiseren. Op die manier kon er toch een kleine bubbel publiek zien hoe zoiets in zijn werk gaat EN kon Louis ook anderen inspireren om te experimenteren met blogs, podcasts en zoveel meer.

Wie komt in aanmerking

In KapotKast denk ik, Louis Vanoosthuyze, luidop na in het gezelschap van vrienden, kennissen en persoonlijke helden. Heb je zin om even in mijn hoofd te kruipen of dat van mijn gekke vrienden? Dan is kapotkast zeker iets voor jou.

Heb je vragen over hoe een podcast aan te pakken of ben je benieuwd naar mijn verhaal? Dan inspireer ik je graag als je me tenminste te pakken kan krijgen ;-)

Hoe gaan we tewerk

Ik ben een jonge twintiger. Maar ik heb al heel wat gedaan in mijn leven en ik blijf maar dingen doen. Zo kan je me voornamelijk vinden in De Stroate in Kortrijk, waar ik vaak lang blijf plakken. Je kan me ook kennen als schrijver bij Letterzetter Kortrijk. En daarnaast ben ik ook comedian en podcastmaker.

Ik ben ook actief bij Quindo, studeer Journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent en je kan me ook op random locaties tegenkomen. Soms heb ik dan zonder echt na te denken besloten om iets te doen en zie ik daarna wel wat die beslissing teweeg heeft gebracht.

Ik tour daarnaast sinds kort ook met Louis Vanoo & Anderen. Dit collectief bestaat uit mezelf, Wart Aal en CLAPZ. We treden sporadisch op, op unieke locaties.

Als je mij wil steunen, kan je dat doen door minstens 1 euro per maand bij te dragen aan mijn podcastproducties via Patreon. In ruil krijg je superveel extra zotte content om naar te luisteren en soms ook om naar te kijken.

Je kan me voor heel veel vragen. Je kan me vragen stellen voor de KapotKast, je kan eigenlijk eender wat vertellen in een mail voor de KapotKast. Je kan me ook boeken als comedian, rapper, slampoëet, woordkunstenaar allerhande via @louisvanoosthuyze.be. Of je kan me contacteren via mijn sociale media.

 

 

Send a friend