Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, maart 1, 2023

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
12345678910111213141516171819202122232425262728
NETWERKEN
28.03
293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Live A Lot

Mijn naam is Lieselot. Ik ben een jonge vrouw van 31 jaar. Ik zit in een rolstoel en heb een visuele beperking. Ik ben niet blind, maar verwerk visuele informatie trager. Toch weerhoudt dat me niet om mijn dromen waar te maken. Dromen, iets waar je naar wil streven, wensen, verlangens … Hoe je het ook noemt, je hebt het nodig om een drive te vinden in het leven. Ben je ook op zoek naar de juiste drive? Dan help ik je graag verder!

 

Hier ontdek je mijn aanbod ;-)

 

Wie komt in aanmerking

Heb jij een beperking? Dan ga ik met jou op zoek naar je talenten en ik ondersteun je in het ontwikkelen van je innerlijke kracht.

Ben je ouder, broer, zus… van iemand met een beperking? We zoeken samen naar de beste manier om JOUW talenten en die van je kind, broer, zus… verder te ontwikkelen en zelfstandigheid aan te moedigen. Jouw perceptie onderzoeken, vormt hierbij de basis.

Geen beperking, maar opzoek naar een nieuwe perspectief? Ik help je graag op weg in het realiseren van jouw wensen en dromen.

In alle coaching sessies staat een positieve mindset centraal. In onze maatschappij kijken we dikwijls naar wat er allemaal niet is. Ik wil mensen motiveren om anders naar hun situatie te kijken zodat het echte potentieel van elk individu tot bloei kan komen.

Die andere kijk geef ik ook graag mee aan studenten, verenigingen of organisaties.

Wil je graag een boeiende lezing of workshop organiseren over anders kijken op het leven (met een beperking)? Neem dan zeker contact met mij op! Je krijgt een workshop op maat van jouw organisatie, school of vereniging.

 

Hoe gaan we tewerk

Mezelf leren kennen en accepteren, uitdagingen aangaan en grenzen verleggen – zo groeide ik langzaam uit tot de vrouw die ik nu ben. Ik ben een enthousiaste levensgenieter, een denker en een doorzetter. Ik ben nieuwsgierig, positief ingesteld en ik leg de lat voor mezelf graag hoog.

Ik hou van de natuur, een lekker etentje, een weekendje weg en van mijn familie en vrienden. In plaats van me te frustreren, zoek ik uit hoe ik vreugde uit momenten kan halen. Vastbesloten om van elke dag iets moois te maken!

Ik observeer, ben me heel bewust van mijn omgeving en bestudeer alles en iedereen rondom mij. Ik wil mensen en situaties doorgronden en begrijpen.

Door het observeren van anderen en door mijn struggles en overwinningen ernaast te leggen, begon ik patronen te zien en stappenplannen die de dingen beter, vollediger kunnen maken. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien en veranderen en daarom doe ik niets liever dan hen motiveren om het beste uit zichzelf, en het leven, te halen. Net zoals ik dat zelf doe.

Natuurlijk kreeg ik ook te maken met tegenslagen, pijn en verdriet. Het waren mijn dromen die me de kracht en motivatie gaven om telkens weer door te zetten.

Ik hou vast aan wat ik echt wil en daar werk ik hard voor. Doorheen de jaren heb ik beseft dat alleen je eigen pad volgen tot geluk en succes leidt En weet je wat? Ik vergezel je graag op jouw unieke levensweg tot je JOUW pad hebt gevonden!

 

Send a friend