Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, september 1, 2021

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwd
123456789101112131415161718192021222324252627282930

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

SOK (sprinkler of kindness) by Isolde Willems

Isolde Willems is een rasechte positiviteitscoach en lachdocent, what??  Jawel, ze helpt mensen letterlijk aan het lachen geblazen.  Met haar gloednieuwe onderneming BKIND wil ze een "SOK"(Sprinkler Of Kindness) zijn voor mensen, groot en klein, die nood hebben aan meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaarde zodat ze kunnen schitteren als nooit tevoren.​ Voor wie wil groeien en bloeien, elke dag.

Als een wervelstorm brengt ze haar verhaal, hoe ze met ups en downs haar bestemming heeft gevonden.  Enjoy!

Lees meer

Wie komt in aanmerking

Voor iedereen... Doe gewoon mee!

 

Het begon voor mij als een ludiek antwoord op de vraag: “Wat is je levensmissie?” Ik moest het op een post-it kunnen neerschrijven voor mijn opleiding Postgraduaat Talentontwikkeling aan de UCLL

Meer niet... Damn dacht ik bij mezelf. Dat lukt me gewoon niet. Ik wil zoveel, ik heb zoveel passies, zoveel dingen waar ik van hou. Hoe kan ik dat nu allemaal samenvatten op 1 post-it! Ik liet er mijn slaap voor, schreef honderd en één dingen op en gooide ze 1 voor 1 weer weg. De avond voor de “dag van de waarheid” liet ik het los. Het is wat het is... Ik zie wel wat er komt...

De volgende ochtend stond ik op. Bij het aankleden koos ik zorgvuldig mijn sokken. Ik wou leuke en het liefst 2 verschillende. Dat geeft dat speelse, dat unieke, dat zotte, dat authentieke;.. Het typeert mij. En toen viel het.. je weet wel... Het aha-moment , dat sprongetje dat je hart maakt, die gil die je onderdrukt terwijl je stralend in de spiegel kijkt, retevroeg notabene! Maar daar stond ik en ik zei tegen mezelf: “Ik ben een SOK”. Ik moest er keihard om lachen! En ja, ook dat klopte! Die lach hoorde erbij. This is it! Een Sprinkler OKindness. Het paste perfect op die post-it. En meer was het niet! Een Sprinkler Of Kindness zijn.

 

Alles viel op zijn plaats en op weg naar de verwerkingsdag in Diepenbeek stroomden de ideeën, er was geen stoppen meer aan.

Hoe gaan we tewerk

Beluister het verhaal van Isolde via deze link

Send a friend