Voor en door jong en oud - voldoening

donderdag, april 1, 2021

dvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
1234567891011121314151617181920
Ondernemen
20.04
212223
sociaal
23.04
24252627282930
sociaal
30.04

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

TRAJECT BROEDPLEK

 

“ Een plek waar mensen actief op zoek kunnen gaan naar voldoening door samen met anderen te experimenteren.”

 

Start je eigen broedplek

We leven in een wereld vol verandering. Mensen, organisaties, overheden, … Iedereen is op zoek naar nieuwe werkwijzen en systemen. Na 4 jaar experimentatie met ontwikkelingen van methodes in onze eigen broedplek (de Stuyverij) in Kortrijk, hebben we al onze ervaringen samengebundeld tot een coachingtraject voor mensen die antwoord zoeken op vragen rond bepaalde thema’s zoals betrokkenheid, ondernemend gedrag, bottom-up, burn-out, zingeving en meer verbinding.

Coachingtraject

Wil je samen leren en groeien met je werknemers, netwerk en/of doelgroep? In het coachingtraject “start je eigen broedplek” ga je concreet aan de slag met je persoonlijke uitdaging. Onze methodiek biedt een antwoord op diverse uitdagingen, zoals:

- Gemeenschapsvorming creëren in je eigen buurt of netwerk om zo tot initiatiefrijke gemeenschappen te komen en sociale cohesie te versterken
- Innovatieve producten en projecten ontwikkelen met betrokkenheid van je doelgroep en/of collega’s
- Ondernemend gedrag stimuleren in je organisatie en netwerk
- Organisatieontwikkeling met een focus om meer intrinsieke motivatie, betrokkenheid en zelfsturing en/of samenwerking. Op het ritme van jouw organisatie, leren wij je de tools om de organisatie van onderuit te laten groeien.

Dit traject gaat over meer dan 'een methodiek'. Aan de hand van oefeningen, groepscoaching en inzichten veranderen we samen je kijk op samen leven en samen werken. Voor elke deelnemer die wil is er een blijvende verbinding met andere broedplekken mogelijk na het traject, zodat je elkaar kan blijven versterken. 
Want door samen te doen, winnen we allemaal meer vertrouwen in elkaar en onszelf waardoor we meer initiatief vertonen. 

Wat kan je verwachten?

Een ervaringsgericht traject waarin we aan de slag gaan met jullie persoonlijk project, waarbij we werken aan volgende thema’s:

- Van trekker van een project naar betrekker, waarbij de focus ligt op bottom-up werken, faciliteren, coaching en co-ondernemerschap
- Experimenteren en doen, in plaats  van plannen en veronderstellen
- Impactgedreven ondernemen: ontdek de ondernemer in jezelf, combineer sociale doelstellingen met ondernemerschap, focus op de intrinsieke motivatie

Je krijgt een begeleide opstart van je eigen broedplek. We gaan aan de slag met je eigen authenticiteit, motivatie en missie. Mét mogelijkheid tot oefenen en praktijkstage in andere broedplekken of projecten.

Meer info:

Hebben we je interesse gewekt, consulteer dan zeker volgende zaken:

- Onze presentatie: "start je eigen broedplek"
- Een getuigenis
- Meer info: [email protected]

Send a friend