Voor en door jong en oud - voldoening

dinsdag, november 1, 2022

dwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdw
123456789101112131415161718192021222324252627282930

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Van droom naar werkelijkheid

Hier mag ik zijn... dat gevoel gaf me de ruimte om te ondernemen

Bart is een GROEN expert en is aan de slag via een  sociale tewerkstelling bij de gemeentelijke groendienst van Gits. Hij maakte kennis met de stuyfplek en leerde er vooral ontdekken en doen. Zo droomde hij ervan om zijn broer en schoonzus te verrassen op hun trouwfeest. Via de connectorstafel ontmoet hij Fre en Eve die hem helpen om die droom te verwezenlijken. Vandaag neemt B vooral deel om zijn sociale netwerk verder uit te bouwen en daarnaast ook om uitdagingen af te checken en feedback te vragen.

 

Wie komt in aanmerking

Ik kan het iedereen aanraden:

In een stuyfplek kreeg ik het vertrouwen om op mijn eigen tempo mijn droom vorm te geven. In het begin had ik meestal geen vragen of projecten die ik wou of kon bespreken. En dat was ook prima. Het was vooral fijn te merken dat vertellen over mijn bezigheden ook al waardevol was voor anderen. Je moet het natuurlijk wel zelf vastpakken, want dat is ondernemen. Of het nu zingen was voor mijn broer of de stap zetten als zelfstandige… het gebeurt pas als je het vastneemt. Maar het doet zo’n deugd om te voelen dat mensen je steunen en dat je een klankbord hebt waar je op kan terugvallen. 

Hoe gaan we tewerk

Van droom naar werkelijkheid: 

Doet hij het of doet hij het niet? Deze vraag spookte maandenlang door het hoofd van Bart. Dankzij de steun van verschillende bestuyvers en de kansen te pakken om zijn ondernemersplan af te checken tijdens connectorstafels en groeigesprekken staat Bart vandaag waar hij echt wil staan. In zelfstandig bijberoep verzorgt Bart vandaag tuinen van A tot Z. Wil je graag meer weten over tuinen bart bailleul? Klik hier.

 

Send a friend