Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, maart 1, 2023

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
12345678910111213141516171819202122232425262728
NETWERKEN
28.03
293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Huur de stuyverij

De Stuyverij verhuurt een open huiskamer met een open keuken, een bureel en een zuiderse binnen-tuin. Door ons huis te huren bekom je een bijeenkomst of feest, vergadering of team-building in staat van "verbinding". Door zijn conviviale stijl krijg je een huiselijk gevoel en zorgt dit dat de gemoederen zich automatisch aanpassen aan de context.

Door onze ruimtes te huren steun je niet alleen onze werking, maar door beroep te doen op onze diensten steun je ook de bestuyvers die zich proffessionaliseren.

De functionele ruimte kan worden gehuurd voor verschillende doeleinden. Zowel particulier als professioneel. We kunnen aanvullen met workshops, teambuildings en hebben ook creatieve kok's in huis om eventueel jouw feest of activiteit te voorzien van eten en drinken. Alles is bespreekbaar en op maat aanpasbaar. We denken graag met je mee!

Meer informatie ? via e-mail naar [email protected]

 

 

 

 

Faciliteiten

Functionele ruimte

  • Standaard is de ruimte huiselijk opgesteld, maar er kan een theateropstelling, feest/receptie-opstelling of restaurant-opstelling gemaakt worden.
  • De klaptafelmuur laat een variabel gebruik van de ruimte toe, ingeklapt heb je de volledige ruimte ter beschikking, uitgeklapt 4 tafeltjes waar telkens 3 personen aan kunnen zitten.
  • De zithoek omvat 2 sofa's en 2 éénzitters, enkele kinderzeteltjes en salontafeltjes.

Keuken

De hoofdruimte omvat een open keuken, gekeurd, met een vierdeurs koeltoog, 4 inductiekookplaten en een inductiewok, toog van 5 meter lang in inox, spoelbak en 2 vaatwasmachines.

Restauratie

In deze ruimte mag restauratie plaatsvinden, dus pop-up restaurant-ruimte of locatie voor food-fotografie (incl. stijlvolle requisiten, borden, bestekken...) zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Bekijk ons drankaanbod bij verhuur.

Capaciteit

  • Standaardopstelling 45-50 zitplaatsen
  • Theateropstelling 70 plaatsen
  • Feestopstelling 100 personen max (excl. tuin)
  • In de tuin kunnen wij vanaf de lente 50 personen aan tafel zetten.

Toegankelijkheid

Alles is aangepast aan minder mobiele mensen alsook aan kleine baby's.

PROFESSIONELE VERHUUR

Events en meetings en co-werken.

Onze Stuyfruimte is heel origineel en uitnodigend voor productpresentaties of om uw prospecten uit te nodigen. Coctail opstelling, standjes plaatsen, dynamische opstelling, ... het is allemaal mogelijk. We stellen ons heel flexibel op. De ruimte is snel omvormbaar, zelfs tijdens uw event of vergadering. We kunnen dus ook de ruimte als vergaderruimte opstellen. U kan aan uw vergadering nog een ontspannen activiteit, of een persoonlijke kok voor uw ontbijt, lunch of dinner koppelen

Ook ons bureel kan je afzonderlijk huren. Huur het hele bureel (10 pers) aan 100 euro of 10 euro voor een plaatsje om te co-werken.

 

Team-Building

Naast de huur van de ruimte kan je ook opteren om workshops op maat te laten doorgaan voor bvb. teambuildings of team-activiteiten. Wij staan open voor uw suggesties en kunnen samen met u ook op zoek gaan naar aangepaste activiteiten. Indien u graag een doorwerkte en constructieve team-building wil organiseren kunnen wij dat regelen. Team onderbouw en tools om uw team beter aan te sturen volgen in een evaluatieronde na de teambuilding met de team-begeleiders.

 

POP UP idee?

Onze ruimte heeft een goedgekeurde keuken voor horeca, dit maakt onze locatie ideaal voor pop-up concepten. Bv. huren van de ruimte op vaste dag in de week, je kan je concept lanceren zonder risico's, grote investeringen en contracten van langdurige huur. Ideaal om te testen bij uw publiek, te groeien en uw concept te ontwikkelen.

PARTICULIERE VERHUUR & VERHUUR AAN ANDERE VERENIGINGEN (VZW'S)

Wij hebben een speciale prijs voor families die een familie-bijeenkomst willen organiseren. Een verjaardagsfeest of een andere bijeenkomst is natuurlijk niet uitgesloten.

Uiteraard steunen wij ook andere sociale verenigingen en kijgen deze de ruimte aan particuliere prijzen. Neem contact op voor meer info.

Prijs particulieren:  360 euro excl. btw voor de hele dag en avond!