Iedereen en elk verhaal is welkom in deze inspirerende stadsoase aan het Conservatoriumplein. Stuyf binnen in onze grote binnentuin, open keuken en gezellige centrale ruimte met instant woonkamer-gevoel.

Samen ontdekken en genieten

Je kan bij ons allerlei Stuyfsessies volgen en geven, van zuurdesembrood bakken tot massage. Een keer per week kun je hier lekker eten of een glas drinken tijdens ons Open Huys moment. Allemaal in een open, unieke en huiselijke sfeer waar je makkelijk nieuwe mensen leert kennen.

Je kunt ook onze zaal huren voor een feest. We organiseren ook regelmatig zelf evenementen in Kortrijk.

Slapen in Kortrijk? Check de prachtige kamers van onze Place to Bee. Die bevinden zich boven De Stuyverij Kortrijk.

Samen experimenteren en groeien

We zijn meer dan een ontmoetingsplek. Dit is een stadslaboratorium, waar je samen met anderen bouwt aan je eigen leven. Een plek en een netwerk die kansen biedt en waar je kunt experimenteren. Een veilige plek waar je 100% jezelf mag zijn. Daar bieden we je letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor.

Wat is jouw grote of kleine droom? En hoe zet je die om in realiteit? Hoe maak je van je passie je beroep? En wat heb jij of anderen de wereld te bieden?

Je ontdekt het hier allemaal. Want De Stuyverij Kortrijk zet je in je kracht. Een plek waar mensen in jou geloven en waar we denken in mogelijkheden en kansen. Een plek van samen doen en actie!

Benieuwd?

Spring binnen tijdens een Open Huys moment en ervaar het.

Bee-Host Stefanie Deleu, jouw aanspreekpunt in De Stuyverij Kortrijk.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Pipi Langkous

Charlotte komt samen met haar cliënten van Vlucht Vooruit deelnemen aan het Open Huys in De Stuyverij.

“Ik vond het een heel leuk samen zijn vorige week in De Stuyverij. Het was aangenaam om een heel ongedwongen babbeltje te slaan met de mensen die er binnenwandelen. De aandacht van mijn cliënt, die me vergezelde naar De Stuyverij, werd getrokken door een Bestuyver die er aan het tekenen was. Mijn cliënt vertelde over haar eigen tekenwerken die ze vroeger maakte in haar thuisland. Spontaan werden er potloden en tips uitgedeeld onder elkaar. Wat een mooi moment! Het werd mij duidelijk wat Stuyven inhoud. Het samenkomen gaf een enorme boost aan energie. Wat een fijne plek om te vertoeven!"

Charlotte Delbeecke