Bestuyvers zijn mensen die zichtbaar maken wat ze nodig hebben en wat ze graag doen. Ontdek wie er vandaag al gebruik maakt van de dappere ruimte om samen te doen en te groeien.

Bestuyvers

Nathalie Verstraeten

Met mijn kennis wil ik graag anderen begeleiden, inspireren, maar ook leren onthaasten. En dit zowel via 1 op 1 consultaties en workshops offline & online als via leuke samenwerkingen en retreats (weekendje weg in eigen land of weekje onder de zon).

coaching, zelfzorg, gezondheidszorg, herborist, massage

Oprichtster Res(e)t

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Ann Vandenbossche

Ik ben Ann en trek rond met een verhalenbus in binnen- en buitenland. Onderweg vertel ik verhalen.

Verhalen schrijven: uitdagingen ombuigen d.m.v. verhalen.
Verhalen vertellen: met jonge kinderen werken, hun verbeelding opwekken.
Praten over alternatieve manieren van leven
Koken met eetbare wilde planten.

verhalen verteller, schrijfster, herborist, jeugdwerk

Oprichtster Troubadour '21

Verhalen schrijven. Verhalen vertellen. Koken met eetbare wilde planten.

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Danitcia Wolfgang

Op zoek naar een cateraar tot 50 personen of een super toffe kookworkshop met jou groep/ alleen? Kookn&zo biedt je tal van smaakvolle gerechten uit de Surinaamse keuken. 

kok - catering - workshops koken, kruiden & specerijen

Oprichtster Kookn&zo

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Barbara Lemmens

Ik wil een scheidingshuis oprichten met als titel; Scheiden in kleur. Na mijn eigen scheiding heb ik gemerkt dat er veel hulpbronnen bestaan als je de moed opgeeft. Wanneer je toch probeert door te bijten op je werk en in het gezin sta je er vaak alleen voor. Op zo'n moment heb je een netwerk en steun nodig. Niet iedereen heeft dit ...

Een scheiding brengt heel wat vragen met zich mee. Waar wonen? Wat met de kinderen? Zelfzorg? Administratie?
Een kluwen van zaken die ik als scheidingscoach mee probeer te ontwarren.

coaching , scheidingsconsulent

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Nessrin Mohammad

Ben je op zoek naar een cateraar op maat?
Nessrin van 1001Smaak neemt je mee op een bijzonder avontuur in het culinaire midden oosten.
Wij laten dromen uitkomen.
Voor welk concept je ook gaat: alle gerechten worden met veel liefde bereid, mooi gedresseerd en stijlvol aan tafel gepresenteerd.

Kok - koken

Oprichtster '1001 smaak' catering

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Dieter Vandendriessche

Goedlachse IT-er met een breed interesseveld. Graag wil ik mensen helpen dichter bij technologie te staan, en om over de tech-drempel te stappen.

IT & software ontwikkeling voor web

oprichter D-Tech BV

Software ontwikkeling voor het web. Web Applicaties met gebruikers en login. IT oplossingen allerhande.

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Langenaekens Annelies

Met Canico help ik baasjes en honden gelukkig samenleven door een stem te geven aan zij die er geen hebben. Ik geef hierover lezingen, workshops en coachingsessies.

Ik ben een echte, enthousiaste Oostendse en heb het ongelofelijke geluk en talent om gezegend te zijn met twee passies: de liefde voor dieren en de liefde voor muziek.

Daarom geef ik ook notenleer en dwarsfluit aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ik hou van rauwe emoties, kracht, authenticiteit en kwetsbaarheid. Mijn hoofd zit altijd barstensvol ideeën. En ik laat mijn haar steeds opnieuw groeien om het te doneren aan Think Pink.

hondengedragscoach - musicus - docent

Oprichtster Canico

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Bart Bailleul

Tuinen Bart Bailleul

Ik help je graag met advies bij groene vingers en steek graag de handen uit de mouwen bij evenementen, activiteiten of andere zaken.

Jonge gast van 28 jaar met een grote passie voor groen en mensen die 'anders' zijn. Want iedereen is uniek en verdient evenveel kansen. Het is de mix in onze samenleving die zorgt voor een mooie wereld.

Advies bij groene vingers
Ondersteuning events

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Zubair Rukhsana

‘Poppen met een verhaal' is mijn passie en levensmissie. Ik doe dit vooral via storytelling op mijn sofa. Verhalen vertellen, is voor mij een innovatieve manier om sensitieve zaken bespreekbaar te maken. Want iedereen heeft een verhaal.

coaching - verhalen

Oprichtster Poppen met een verhaal

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Sofie Maes

Met haar online onderneming So Virtual ondersteunt Sofie je bij alles wat online zichtbaarheid is: social media, nieuwsbrief, blog en website. Ze helpt je bij het bouwen van je online etalage door middel van krachtige teksten die helemaal JOU uitstralen en zorgt ervoor dat je online verhaal klopt, waardoor klanten sneller naar je toestromen en hooked zijn door je aanbod.

Daarnaast geeft creatieve duizendpoot en spring-in-’t-veld Sofie met haar tweede onderneming Studio Sofie creatieve workshops waarin experiment met muziek, woord, stof en wol centraal staan.

online zichtbaarheid, virtual assistent, creatieve workshops, muziek

Studio Sofie en So Virtual

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Valérie Pyck

‘Wat als ik mijn eigen sneakers op de markt kan brengen?' Die vraag liet me niet los. Het transformeerde van een eenvoudige 'Wat als?' tot een klinkende 'Waarom niet?!' Nu ben ik hier, het wereldwijde web verlichtend met mijn eigen creatie “Pyck's Kicks Black Sneakers”. Je kan mijn verhaal hier volgen, bewonderen en zelfs bestellen.

Mijn pad is er eentje van burn-out naar creatieve reis tot iets buitengewoons! Ik blies het stof van mijn penselen en ontdekte mijn liefde voor kunst. Mijn canvas bij uitstek? Sneakers! Ze werden mijn artistieke uitlaatklep.

creator

Bestuyver Oostende

Check out Pyck's Kicks