Bestuyvers zijn mensen die zichtbaar maken wat ze nodig hebben en wat ze graag doen. Ontdek wie er vandaag al gebruik maakt van de dappere ruimte om samen te doen en te groeien.

Bestuyvers

Nathalie Verstraeten

Met mijn kennis wil ik graag anderen begeleiden, inspireren, maar ook leren onthaasten. En dit zowel via 1 op 1 consultaties en workshops offline & online als via leuke samenwerkingen en retreats (weekendje weg in eigen land of weekje onder de zon).

coaching, zelfzorg, gezondheidszorg, herborist, massage

Oprichtster Res(e)t

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Nessrin Mohammad

Ben je op zoek naar een cateraar op maat?
Nessrin van 1001Smaak neemt je mee op een bijzonder avontuur in het culinaire midden oosten.
Wij laten dromen uitkomen.
Voor welk concept je ook gaat: alle gerechten worden met veel liefde bereid, mooi gedresseerd en stijlvol aan tafel gepresenteerd.

Kok - koken

Oprichtster '1001 smaak' catering

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Sofie Maes

Met haar online onderneming So Virtual ondersteunt Sofie je bij alles wat online zichtbaarheid is: social media, nieuwsbrief, blog en website. Ze helpt je bij het bouwen van je online etalage door middel van krachtige teksten die helemaal JOU uitstralen en zorgt ervoor dat je online verhaal klopt, waardoor klanten sneller naar je toestromen en hooked zijn door je aanbod.

Daarnaast geeft creatieve duizendpoot en spring-in-’t-veld Sofie met haar tweede onderneming Studio Sofie creatieve workshops waarin experiment met muziek, woord, stof en wol centraal staan.

online zichtbaarheid, virtual assistent, creatieve workshops, muziek

Studio Sofie en So Virtual

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Valérie Pyck

‘Wat als ik mijn eigen sneakers op de markt kan brengen?' Die vraag liet me niet los. Het transformeerde van een eenvoudige 'Wat als?' tot een klinkende 'Waarom niet?!' Nu ben ik hier, het wereldwijde web verlichtend met mijn eigen creatie “Pyck's Kicks Black Sneakers”. Je kan mijn verhaal hier volgen, bewonderen en zelfs bestellen.

Mijn pad is er eentje van burn-out naar creatieve reis tot iets buitengewoons! Ik blies het stof van mijn penselen en ontdekte mijn liefde voor kunst. Mijn canvas bij uitstek? Sneakers! Ze werden mijn artistieke uitlaatklep.

creator

Bestuyver Oostende

Check out Pyck's Kicks