Bestuyvers zijn mensen die zichtbaar maken wat ze nodig hebben en wat ze graag doen. Ontdek wie er vandaag al gebruik maakt van de dappere ruimte om samen te doen en te groeien. Zo weet jij ook al wie je kan ontmoeten als je een Stuyverij bezoekt.

Bestuyvers

Nathalie Verstraeten

Met mijn kennis wil ik graag anderen begeleiden, inspireren, maar ook leren onthaasten. En dit zowel via 1 op 1 consultaties en workshops offline & online als via leuke samenwerkingen en retreats (weekendje weg in eigen land of weekje onder de zon).

coaching, zelfzorg, gezondheidszorg, herborist, massage

Oprichtster Res(e)t

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Nessrin Mohammad

Ben je op zoek naar een cateraar op maat?
Nessrin van 1001Smaak neemt je mee op een bijzonder avontuur in het culinaire midden oosten.
Wij laten dromen uitkomen.
Voor welk concept je ook gaat: alle gerechten worden met veel liefde bereid, mooi gedresseerd en stijlvol aan tafel gepresenteerd.

Kok - koken

Oprichtster '1001 smaak' catering

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Sofie Maes

Met haar online onderneming So Virtual ondersteunt Sofie je bij alles wat online zichtbaarheid is: social media, nieuwsbrief, blog en website. Ze helpt je bij het bouwen van je online etalage door middel van krachtige teksten die helemaal JOU uitstralen en zorgt ervoor dat je online verhaal klopt, waardoor klanten sneller naar je toestromen en hooked zijn door je aanbod.

Daarnaast geeft creatieve duizendpoot en spring-in-’t-veld Sofie met haar tweede onderneming Studio Sofie creatieve workshops waarin experiment met muziek, woord, stof en wol centraal staan.

online zichtbaarheid, virtual assistent, creatieve workshops, muziek

Studio Sofie en So Virtual

Bestuyver Oostende


Contacteer de host

Valérie Pyck

‘Wat als ik mijn eigen sneakers op de markt kan brengen?' Die vraag liet me niet los. Het transformeerde van een eenvoudige 'Wat als?' tot een klinkende 'Waarom niet?!' Nu ben ik hier, het wereldwijde web verlichtend met mijn eigen creatie “Pyck's Kicks Black Sneakers”. Je kan mijn verhaal hier volgen, bewonderen en zelfs bestellen.

Mijn pad is er eentje van burn-out naar creatieve reis tot iets buitengewoons! Ik blies het stof van mijn penselen en ontdekte mijn liefde voor kunst. Mijn canvas bij uitstek? Sneakers! Ze werden mijn artistieke uitlaatklep.

creator

Bestuyver Oostende

Check out Pyck's Kicks

Sanne van Dun

Met mijn bedrijf De Nieuwe Aarde wil mensen begeleiden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau in diepgaande transformaties en transmutaties. Ik schrijf teksten en organiseer lezingen en workshops in het kader van diepgaande transformaties en transmutaties.

Ik maak graag de ruimte om te schrijven, kleine events te organiseren en mensen en groepen mee te begeleiden in de reis naar hun meest authentieke zelf. Alles wat ik doe kan je terugvinden op mijn website: www.sannevandun.be

Schrijfster, facilitator, natuurcoach, coaching

Coaching, Schrijven

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Matthias Wynants

Als bezieler van 'So We Create' , een project (in startfase) helpen we jongeren groeien naar hun beste zelf door middel van 3 pijlers: Mindset / Netwerk / Educatie

Ik ben dit project gestart omdat ik merk dat het onderwijssysteem tekort schiet op dit vlak. Verder typeer ik mezelf als ieman met een groot hart, een talent voor netwerken, passie voor verbinding en een oog voor opportuniteiten.

Jongerenbegeleider, jongeren coach, netwerken, jeugdwerk

Jeugdwerk & coaching

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Natasha Hemels

Met Tasha's Feel Good Place wil mijn passie voor liefde, vreugde, vrede en bewustZijn verspreiden.

Ik help kinderen geconnecteerd blijven met hun innerlijke kracht van liefde zodat dat ze zich bewust zijn van dat ze alles kunnen zijn en doen wat ze verlangen. Ik leer hen dat overvloed hun geboorterecht is.

Jongeren coach, jeugdwerk, facilitator, creatief

Jeugdwerk & coaching

Bestuyver Turnhout

Bart Verhelst

Met mijn bedrijf B-Earth breng ik intuïtieve zang, stiltebegeleiding, stembegeleiding en klankmeditatie. Iets waar ik me al twintig jaar in verdiep naast mijn passies actief luisteren, natuurbeleving en fotografie.

Natuurcoach, gezondheidszorg, artiest, facilitator

Zang, stiltebegeleiding, stembegeleiding, klankmeditatie

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Thijs Geerts

Ik ben een energiek persoon die zowel geniet van actie als van totale overgave aan rust. Momenteel zit ik in een opbouwende fase van mijn leven en spits ik me toe op actie en voorruitgang. Keep moving forward is mijn motto!

Connecteren, netwerken en verbanden zien in verschillende mensen en persoonlijkheden

Thijs Up, Verbindend netwerk

Bestuyver Turnhout

ambassadeur


Contacteer de host

Ine Willems

Met INjoyment verbind ik je met je innerlijk weten, je hart, je buikgevoel, kortom je puur natuur zijn. Allemaal hebben we die meerwaarde in ons, alles is magisch en het is tijd om dat met elkaar te verbinden. Door goed te voelen maak je ruimte om je goed te voelen. Dat is waar ik voor sta en dat is wat ik graag met jou deel.

Samen persoonlijk ont-wikkelen, samen die ajuin afpellen en bij je innerlijke kracht komen. Samen terug durven dromen en creëren met wat we in ons hebben. Wil jij je graag terug goed voelen, kom dan mee voelen. Want goed voelen brengt goed voelen.

Elke reis is een innerlijke reis, dus laat ons die eerste stap nemen om terug goed te voelen. Stap jij mee?

Natuurcoach, gezondheidszorg, bruggenbouwer, facilitator

Workshops, Events, teambuilding, zachtekracht, leiderschap, relationelecommunicatie


Bestuyver Turnhout

ambassadeur


Contacteer de host

Tania Maria Vanhoof

Ik ben onderweg naar de beste versie van mezelf en naar een leven in volle overgave.

Welke bijdrage kan ik zijn aan het leven in overgave dat jij kiest?

Als je door mijn schrijfsels, inzichtkaarten of sociale ondernemingen aangeraakt bent, geïnspireerd bent of goesting krijgt in jouw leven in overgave.. wees welkom, reik uit.

Grafisch vormgever, coaching, schrijfster

Spiegelen, zelfreflectie, intuïtief ondernemen, grafische vormgeving, aanvoelen, in de vraag zijn, out-of-the-comfort zone kiezen

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Lissy Curado

Ik ben Stuyfkok en koken is mijn passie. Dankzij mijn Portugese en Duitse roots, vul ik tafels met heel diverse, heerlijk geurende gerechten. Ik ben een zorgzaam iemand met oog voor huiselijkheid, netheid, warmte en verbondenheid. Goed eten vind ik belangrijk voor iedereen. Ik kook vooral op een manier die mensen samenbrengt in een gastvrije en mooi aangeklede setting.

kok - catering

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Nele Vandecappelle

Met Aardevoeten leer ik je kennis maken met de plantaardige keuken en wat doe te bieden heeft op vlak van smaak, gezondheid en impact op het klimaat. Als natuurliefhebber en herborist is het mijn missie om je dichter bij de natuur te brengen en toon ik hoe je kruiden kunt integreren in je dagelijkse leven. 🌿

Ik ben een groenten-lover met een liefde voor de veganistische keuken🌱.

Mijn passies zijn koken, natuur, en kruiden.🌿Catering - kruidenthee-kruidenwandelingen en workshops.🌿

Natuur coach, herborist, gezondheidszorg, plant based voeding, duurzaamheid

Catering - kruidenthee-kruidenwandelingen en workshops.🌿

Bestuyver Roeselare


Contacteer de host

Frederik Turpyn

Met mijn vzw Amate Galli organiseer ik muzikale evenementen, workshops, muzieklessen en jamcafé's.

Artiest, muziekant, cultuur, facilitator

Organisatie muziekatelier en cultuurevents

Bestuyver Roeselare


Contacteer de host

Patricia Van Hoecke

Als inspirator pur sang motiveer en breng ik verbinding op een creatieve, energetische manier met

De Encaustic techniek of bijenwas techniek is daarbij mijn tool en passie!

Door het universele bestaan te ontrafelen op creatieve, energetische wijze komen we een stukje dichter bij onszelf van wie we werkelijk zijn.... Dit doe ik vooral door creatieve workshops aan te bieden en de universele boodschappen uit het universum toe te laten. Een boeiende, verrijkende reis!

Inspirator, motivator, bruggenbouwer

Creatieve workshops, Encaustic- of bijenwas techniek

Bestuyver Roeselare


Contacteer de host

Lieselot Degrande

Ik hou ervan om mensen opnieuw zichzelf te leren kennen door ze bewust te maken van hun lichaam. Dit doe ik vooral met massages maar ook met aangepast advies. Mijn specialiteiten zijn langere massages van minstens 2u en Chinese buikmassage. Dankzij mijn opleidingen kan ik Oosterse en Westerse technieken combineren.

Bewustzijn creëren en authentiek leven zijn mijn belangrijkste waarden. Ik ben een rustig persoon met een groot in-voelings-vermogen, zowel bij mens & dier.

massages - coaching - advies - welzijn

Oprichtster welzijnsconsulente.be

Bestuyver - Roeselare


Contacteer de host

David Demets

Sinds 2005 deel ik mijn ervaringen rond relaties, communicatie en meditatie zowel online als offline. Bij mij staan vooral de kunst van het luisteren en goede gewoonten voor goede relaties centraal.

Relaties, emoties en het onderbewuste fascineren mij mateloos.

relaties, communicatie en meditatie

Bestuyver Roeselare


Contacteer de host

Bob Verplancke

Ik ben volop bezig met het uitbouwen van mijn bedrijf Vecotec. Onder de merknaam Vecoclip vinden we hygiënisch bekabelen in de voedingsindustrie opnieuw uit. Het verder uitbouwen van Vecotec houdt in: nieuwe producten ontwerpen, nieuwe productiemogelijkheden verkennen en nieuwe klanten zoeken.

industrieel ontwerp

Oprichter Vecotec

Bestuyver Roeselare


Contacteer de host

Suus Lenaerts

Een eigen praktijk waarin natuur en creativiteit voor verbinding en heling zorgen, dat is mijn droom. Ik ben Suus, vrouw, mama, boskind, dierenvriend, creatieveling met een voorliefde voor natuurlijke materialen en ambachten. Maker van poppen en allerhande wolcreaturen. Textielprutselaar, tuinkriebelgenieter, alles-in-vraagsteller en liefhebber van diepe gesprekken.

handwerk - poppen maken

Oprichtster PoppeSuus

Bestuyver Roeselare


Contacteer de host

Ruben De Rammelaere

Ik ben gepassioneerd door verhalen in allerlei vormen en maten (boek, film, audio, games, levensverhalen,...) Ze laten ons toe even uit deze wereld te ontsnappen en bieden je perspectief op je leven.

Theater, Verhalen, LGBTQ

26 jaar en in between jobs. Als creatieve artiest wil ik mijn talenten als verhalenverteller inzetten voor bedrijven en particulieren.

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Inge Vromant

Met Fleur de Lune wil ik een positief verschil maken voor mensen, groepen, de samenleving. Dit doe ik door mensen te verbinden met de natuur in hen, de natuur rondom hen en met anderen. Zo kun je op een milde, eenvoudige, gezonde, gelukkige, energieke en bewuste manier in het leven staan. Ik leer je surfen op de golven van het leven.

Coaching, Natuurcoach, Business coach, Gezondheidszorg, Zelfzorg

Verbinden met de natuur, de natuur in te zetten voor je welzijn en gezondheid.

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Dide Veys

Als artiest geef ik workshops in notenleer, instrumenten, rap en samenspel. Daarnaast ben ik organisator van open expressie momenten en ondersteun ik beginnende artiesten en organisators met laagdrempelige mogelijkheden/boekingen.

artiest, project ontwikkeling, facilitator

Rap, piano, accordeon, how to jam, and how to create music, netwerk artiesten & organisators

Bestuyer Kortrijk


Contacteer de host

Gilles Auquier

Creatieve duizendpoot, down to earth. Out of the box denker. Rinky Dinky original vintage

Artiest, leder ambacht, ambachten, shoe shiner

Unieke lederbewerking met een verhaal. Old-school schoenpoetser.


Contacteer de host

Ivy Mobouck

Met mijn bedrijf 'Bewust Anders' zet ik mensen in hun eigen kracht d.m.v. praktische handvaten naar bewustwording, zelfontwikkeling en energie therapie.

Bewuste intimiteit ontwikkelen met jezelf, anderen en je lichaam. Herkennen en stoppen van zelfkritiek en zelfoordeel. Leren weten, denken, voelen en kiezen voor jezelf, vanuit zelfbewustzijn.

access bars facilitator, zelfzorg, gezondheidszorg

Zelfontwikkeling & energietherapie

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Sandy Milleville

Creatieve duizendpoot met skills die mensen verder helpt . Warm hart voor de medemens. Oplossingsgericht. Ik leer je alles over de schoonheid van imperfectie.

Creatief met allerlei materialen

Creatief, ambacht

ambassadeur


Contacteer de host

Lize den Hollander

Met mijn bedrijfje Herbalizz specialiseer ik me in het maken van kruidenbereidingen en natuurlijke cosmetica.

gezondheidszorg, herborist, natuurlijke cosmetica, duurzaamheid

Kruidenbereidingen, natuurlijke cosmetica maken


Contacteer de host

Mady Verhaeghe

Ik voel mij goed als ik mensen kan verderhelpen met hun vragen. Ik ben een goede luisteraar en ga graag op zoek naar hun sterktes waarvan ze zich vaak niet zelf bewust zijn. Ik vind de manier waarop mensen met elkaar omgaan en waarom boeiend. Ik ben oplossingsgericht en loyaal. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waar ik volledig mezelf kan zijn.

creatief, facilitator

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Vandamme Goedele

41 jarige plusmama met goed luisterend oor en achtergrond als maatschappelijk werker. Zelf ervaar ik een enorme drive om me vanuit mijn hart ook in te zetten en van betekenis te zijn voor mijn medemens.

maatschappelijk werk, coaching

Bestuvyer Kortrijk


Contacteer de host

Tracy Cheng Sin-Yee

Ideëenfontein en een bruggenbouwwer. Oprichtster vegan bananas upcycle bakkery project. Voormalig marktcoördinator van Lokaalmarkt Heule.

circulaire economie, upcycling, foodies, coördinator, netwerken

creativiteit, oplossingsgericht denken

Vegan bananas upcycle bakkery

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Mick Petitjean

Ik wil mensen heractiveren door ze vanuit hun eigen kwetsbaarheid open minded te helpen zijn, rust te helpen bewaren en zelfstandig & vastberaden in het leven te staan. Ik werk vanuit mijn eigen ervaring met angsten, burn-out depressie en labels zoals autisme.

coaching - autisme - depressie - angsten - ervaringsdeskundige

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Tracy Segers

Werken aan je emoties of aan je negatieve blik op het leven? Of gewoon samen creatief bezig zijn? Het helpt je om het leven op een andere manier te bekijken en op een positieve manier om te gaan met je emoties. Ook geef ik graag lichaamswerk om mensen te zien groeien door middel van creëren en positief denken.

lichaamswerk - creatie - ervaringsdekundige

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Kwan Jau Siu

Gebeten door verhalen en verrassende resultaten, speur ik naar mogelijkheden om mensen te helpen met mijn vaardigheden en ervaring uit de bedrijfswereld. 

Daarnaast organiseer ik een STE(A)M atelier reeks waar (voorschoolse) kinderen kunnen spelen, ontdekken, experimenteren en leren. Zo wil ik  een platform creëren waar jonge kinderen leren de ontdekker in zichzelf naar boven te halen.

Tegelijk probeer ik al die mooie verhalen om te zetten in leuke, toegankelijke boeken voor kinderen en een ouder leespubliek. 

schrijver, kindercoach, jeugdwerk

Bestuyver Kortrijk