Ine Willems

Natuurcoach, gezondheidszorg, bruggenbouwer, facilitator

Workshops, Events, teambuilding, zachtekracht, leiderschap, relationelecommunicatie


Bestuyver Turnhout

ambassadeur

Over mij

Gepassioneerd door de natuur en haar wijsheid, volg ik zelf mijn cyclus en mijn innerlijk weten. Het is de natuur die mij veel leert en die mij mee op pad neemt als elder, als de wijze vrouw die ze is. Ooit afgestudeerd als orthopedagoge met specialisatie interculturele bemiddeling, want ja een brug dat ben ik.

Een brug die jou verbindt met je innerlijk weten, je hart, je buikgevoel, kortom je puur natuur zijn. Allemaal hebben we die meerwaarde in ons, alles is magisch en het is tijd om dat met elkaar te verbinden. Door goed te voelen maak je ruimte om je goed te voelen. Dat is waar ik voor sta en dat is wat ik graag met jou deel.

Ik droom van een wereld waar natuurwijsheid, innerlijk weten en goed voelen de waarheid zijn naar waar we leven. Ons uniek zijn is de kracht in het leven, net zoals de verschillende bomen de kracht van het bos zijn.

Ik ben gepassioneerd door natuurwijsheid, meditatief schrijven, poëzie, relationele communicatie, workshop curiosity connects, deelcirkel, concept the present = the present, krachtgericht coach, intuïtie mentor, authentiek spreken/presenteren, groepsmeditatie, natuurwetten, creatieproces,..

Kortom ik heb heel wat in mijn rugzak en ik droom van een wereld die leeft in het hart, een wereld waar we puur natuur zijn en onze passies, talenten en innerlijk wereld eerlijk & heerlijk met elkaar durven delen.

Werkwijze

Ik wil hen een veilige ruimte bieden waar ze tot rust komen en zichzelf kunnen zijn. Hiervoor zet ik creativiteit, dans en zingen in.

Door intuitief aan te voelen wat nodig is in het moment , speel ik op maat in op connectie met natuur en zelfkennis. Ik werk met open & growth mindset en wijsheid vanuit spirituele groei.

  • test
  • test
  • test