Bestuyvers zijn mensen die zichtbaar maken wat ze nodig hebben en wat ze graag doen. Ontdek wie er vandaag al gebruik maakt van de dappere ruimte om samen te doen en te groeien.

Bestuyvers

Ruben De Rammelaere

Ik ben gepassioneerd door verhalen in allerlei vormen en maten (boek, film, audio, games, levensverhalen,...) Ze laten ons toe even uit deze wereld te ontsnappen en bieden je perspectief op je leven.

Theater, Verhalen, LGBTQ

26 jaar en in between jobs. Als creatieve artiest wil ik mijn talenten als verhalenverteller inzetten voor bedrijven en particulieren.

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Inge Vromant

Met Fleur de Lune wil ik een positief verschil maken voor mensen, groepen, de samenleving. Dit doe ik door mensen te verbinden met de natuur in hen, de natuur rondom hen en met anderen. Zo kun je op een milde, eenvoudige, gezonde, gelukkige, energieke en bewuste manier in het leven staan. Ik leer je surfen op de golven van het leven.

Coaching, Natuurcoach, Business coach, Gezondheidszorg, Zelfzorg

Verbinden met de natuur, de natuur in te zetten voor je welzijn en gezondheid.

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Dide Veys

Als artiest geef ik workshops in notenleer, instrumenten, rap en samenspel. Daarnaast ben ik organisator van open expressie momenten en ondersteun ik beginnende artiesten en organisators met laagdrempelige mogelijkheden/boekingen.

artiest, project ontwikkeling, facilitator

Rap, piano, accordeon, how to jam, and how to create music, netwerk artiesten & organisators

Bestuyer Kortrijk


Contacteer de host

Gilles Auquier

Creatieve duizendpoot, down to earth. Out of the box denker. Rinky Dinky original vintage

Artiest, leder ambacht, ambachten, shoe shiner

Unieke lederbewerking met een verhaal. Old-school schoenpoetser.


Contacteer de host

Ivy Mobouck

Met mijn bedrijf 'Bewust Anders' zet ik mensen in hun eigen kracht d.m.v. praktische handvaten naar bewustwording, zelfontwikkeling en energie therapie.

Bewuste intimiteit ontwikkelen met jezelf, anderen en je lichaam. Herkennen en stoppen van zelfkritiek en zelfoordeel. Leren weten, denken, voelen en kiezen voor jezelf, vanuit zelfbewustzijn.

access bars facilitator, zelfzorg, gezondheidszorg

Zelfontwikkeling & energietherapie

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Sandy Milleville

Creatieve duizendpoot met skills die mensen verder helpt . Warm hart voor de medemens. Oplossingsgericht. Ik leer je alles over de schoonheid van imperfectie.

Creatief met allerlei materialen

Creatief, ambacht

ambassadeur


Contacteer de host

Lize den Hollander

Met mijn bedrijfje Herbalizz specialiseer ik me in het maken van kruidenbereidingen en natuurlijke cosmetica.

gezondheidszorg, herborist, natuurlijke cosmetica, duurzaamheid

Kruidenbereidingen, natuurlijke cosmetica maken


Contacteer de host

Mady Verhaeghe

Ik voel mij goed als ik mensen kan verderhelpen met hun vragen. Ik ben een goede luisteraar en ga graag op zoek naar hun sterktes waarvan ze zich vaak niet zelf bewust zijn. Ik vind de manier waarop mensen met elkaar omgaan en waarom boeiend. Ik ben oplossingsgericht en loyaal. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waar ik volledig mezelf kan zijn.

creatief, facilitator

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Vandamme Goedele

41 jarige plusmama met goed luisterend oor en achtergrond als maatschappelijk werker. Zelf ervaar ik een enorme drive om me vanuit mijn hart ook in te zetten en van betekenis te zijn voor mijn medemens.

maatschappelijk werk, coaching

Bestuvyer Kortrijk


Contacteer de host

Tracy Cheng Sin-Yee

Ideëenfontein en een bruggenbouwwer. Oprichtster vegan bananas upcycle bakkery project. Voormalig marktcoördinator van Lokaalmarkt Heule.

circulaire economie, upcycling, foodies, coördinator, netwerken

creativiteit, oplossingsgericht denken

Vegan bananas upcycle bakkery

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Mick Petitjean

Ik wil mensen heractiveren door ze vanuit hun eigen kwetsbaarheid open minded te helpen zijn, rust te helpen bewaren en zelfstandig & vastberaden in het leven te staan. Ik werk vanuit mijn eigen ervaring met angsten, burn-out depressie en labels zoals autisme.

coaching - autisme - depressie - angsten - ervaringsdeskundige

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Tracy Segers

Werken aan je emoties of aan je negatieve blik op het leven? Of gewoon samen creatief bezig zijn? Het helpt je om het leven op een andere manier te bekijken en op een positieve manier om te gaan met je emoties. Ook geef ik graag lichaamswerk om mensen te zien groeien door middel van creëren en positief denken.

lichaamswerk - creatie - ervaringsdekundige

Bestuyver Kortrijk


Contacteer de host

Kwan Jau Siu

Gebeten door verhalen en verrassende resultaten, speur ik naar mogelijkheden om mensen te helpen met mijn vaardigheden en ervaring uit de bedrijfswereld. 

Daarnaast organiseer ik een STE(A)M atelier reeks waar (voorschoolse) kinderen kunnen spelen, ontdekken, experimenteren en leren. Zo wil ik  een platform creëren waar jonge kinderen leren de ontdekker in zichzelf naar boven te halen.

Tegelijk probeer ik al die mooie verhalen om te zetten in leuke, toegankelijke boeken voor kinderen en een ouder leespubliek. 

schrijver, kindercoach, jeugdwerk

Bestuyver Kortrijk