Inge Vromant

Coaching, Natuurcoach, Business coach, Gezondheidszorg, Zelfzorg

Verbinden met de natuur, de natuur in te zetten voor je welzijn en gezondheid.

Bestuyver Kortrijk

Fleur de lune

Fleur de Lune leert je te verbinden met de natuur en de natuur in te zetten voor je welzijn en gezondheid. Zo voel je je tevreden en heb je zin in het leven. Je leert surfen op de golven van het leven.

Voor wie?

Particulieren
Begeleide me-time in de natuur brengt je dicht bij jezelf, je ontspant, komt tot rust en geniet. Ben je zoekend en wil je richting en inzicht? Fleur de Lune faciliteert het coachende proces van de natuur. Je kan bij Fleur de Lune terecht voor individuele begeleiding én voor workshops, opleidingen en trajecten. Vanaf april 2023 ook met opleidingscheques.

Bedrijven
Vanuit jarenlange ervaring als HR consultant en professioneel coach leer ik je hoe je de natuur kan inzetten als accelererende en verdiepende methodiek bij HR processen als opvolgingsgesprekken, strategiebepaling, coaching en wellbeing management. Ik begeleid zelf teams en individuen en bied consultancy, trajecten en opleiding op maat, bijvoorbeeld voor leidinggevenden. Ook voor teamdagen bied ik workshops aan.

Gezondheidszorg
Voor wie fysiek of mentaal geraakt is en wil je helen. Natuur op voorschrift werkt zowel preventief als curatief. Ik bied natuurcoaching en natuurbeleving voor groepen en individuen in een therapeutische context, als aanvullende begeleiding of als traject op zich. We werken lichaamsgericht en energetisch met de natuur als coach. Je komt tot rust, kan energie loslaten en bijtanken. Je komt tot inzichten en herstelt een pak sneller.

Magic is essentially the higher understanding of nature.
"Sometimes a tree tells you more you can read in books."
Carl Gustav Jung

  • test
  • test