Voor en door jong en oud - voldoening

dinsdag, september 1, 2020

dwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdw
1234567891011121314151617181920212223
welbevinden
23.09
2425262728
sociaal
28.09
2930

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Onze missie

De Stuyverij staat voor een eerlijke, tolerante en betekenisvolle leefwereld vol-doening voor iedereen!

Samen betere oplossing generen, vormgeven en verschalen.

Met de Stuyfplekken willen we mensen een netwerk en een ruimte aanbieden om zelf actief op zoek te gaan naar nieuwe inzichten en balans creëren. Balans in eigen leven, waar werk, persoonlijke ontwikkeling en gezin centraal staan, maar ook balans in onze samenleving. Zo staan we voor inspiratie, verbinding en versterking voor elkaar en het hele locale netwerk.

Waar mensen samenkomen, krijgen nieuwe initatieven vorm! Laat het stuyven!

In de praktijk

Onze Stuyfplekken: Een plek waar je kan connecteren! Waar mensen samenkomen, krijgen nieuwe initiatieven vorm.

 

  • Stuyfplek De Stuyverij / Kortrijk

Afbeeldingsresultaat voor de stuyverij

 

De Stuyverij staat voor een eerlijke, tolerante en betekenisvolle leefwereld vol-doening voor iedereen.

Mensen die willen samenwerken aan een betekenisvolle economie en samenleving kunnen connecteren met het netwerk via het Stuyflab. 

 

  • Stuyfplek PAND 46 / Roeselare​

VOC Opstap - Talent in vrije tijd!

 

Pand 46 is een Stuyfplek binnen de organisatie VOC Opstap.  

VOC Opstap werkt rond tijdsbesteding en biedt ondersteuning aan maatschappelijk kwetsbare doelgroepen die daar nood aan hebben. Je connecteert met hun netwerk via Toptijd.

Initiatiefnemer Stijn Cottenier is gebeten van de transitiemicrobe, en van zowat alles wat mensen samenbrengt om aan een betere samenleving te werken.  Zijn visie is mensen inspireren, verbinden & versterken ! Benieuwd? Meer info vind je hier.

 

  • Stuyfplek / Wordt vervolgd ...

 

 

 

Wie is wie

Eefje Cottenier, begeesterd door sociale innovatie en gespecialiseerd in sociale economie is oprichter van De Stuyverij. De Stuyverij is voor haar een voorbeeld van hoe ondernemend men kan zijn met een duidelijk sociaal doel voor ogen.  (Eefje-LinkedIn)
[email protected]

Eline Charles is methodisch ondersteuner en coach (zowel binnen het team als in de verschillende projecten) en legt steeds een creatief en inventief inzicht aan de dag. (Eline-LinkedIn[email protected]

Benjamin Schatteman is coördinator van het ESF project, hij is een speelse bruggenbouwer met een ondernemend kantje. Door mensen de ruimte te geven om te experimenteren en te spelen wil ben een positieve impact hebben op de wereld. (Ben-LinkedIn) [email protected]

Denise Cobben is Stuyfplekhoudster en heeft als drijfveren betrokkenheid en samen een positieve, constructieve beweging doen ontstaan. Denise legt zich toe op het verwelkomen van mensen op een veilige plek om zichzelf, hun eigen creativiteit te ontdekken en belangrijke kwaliteiten te ontwikkelen. (Denise-LinkedIn) [email protected]

Rafaël Carels is Eefje’s partner en staat mee aan de wieg van De Stuyverij. Hij heeft een passie voor bouwen, is actief als zelfstandig bouwkundig projectcoördinator en verbouwde het pand tot Place to bee in de Roeland Saverystraat. (Rafaël-LinkedIn)