Bestuyvers zijn mensen die zichtbaar maken wat ze nodig hebben en wat ze graag doen. Ontdek wie er vandaag al gebruik maakt van de dappere ruimte om samen te doen en te groeien. Zo weet jij ook al wie je kan ontmoeten als je een Stuyverij bezoekt.

Bestuyvers

Sanne van Dun

Met mijn bedrijf De Nieuwe Aarde wil mensen begeleiden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau in diepgaande transformaties en transmutaties. Ik schrijf teksten en organiseer lezingen en workshops in het kader van diepgaande transformaties en transmutaties.

Ik maak graag de ruimte om te schrijven, kleine events te organiseren en mensen en groepen mee te begeleiden in de reis naar hun meest authentieke zelf. Alles wat ik doe kan je terugvinden op mijn website: www.sannevandun.be

Schrijfster, facilitator, natuurcoach, coaching

Coaching, Schrijven

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Matthias Wynants

Als bezieler van 'So We Create' , een project (in startfase) helpen we jongeren groeien naar hun beste zelf door middel van 3 pijlers: Mindset / Netwerk / Educatie

Ik ben dit project gestart omdat ik merk dat het onderwijssysteem tekort schiet op dit vlak. Verder typeer ik mezelf als ieman met een groot hart, een talent voor netwerken, passie voor verbinding en een oog voor opportuniteiten.

Jongerenbegeleider, jongeren coach, netwerken, jeugdwerk

Jeugdwerk & coaching

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Natasha Hemels

Met Tasha's Feel Good Place wil mijn passie voor liefde, vreugde, vrede en bewustZijn verspreiden.

Ik help kinderen geconnecteerd blijven met hun innerlijke kracht van liefde zodat dat ze zich bewust zijn van dat ze alles kunnen zijn en doen wat ze verlangen. Ik leer hen dat overvloed hun geboorterecht is.

Jongeren coach, jeugdwerk, facilitator, creatief

Jeugdwerk & coaching

Bestuyver Turnhout

Bart Verhelst

Met mijn bedrijf B-Earth breng ik intuïtieve zang, stiltebegeleiding, stembegeleiding en klankmeditatie. Iets waar ik me al twintig jaar in verdiep naast mijn passies actief luisteren, natuurbeleving en fotografie.

Natuurcoach, gezondheidszorg, artiest, facilitator

Zang, stiltebegeleiding, stembegeleiding, klankmeditatie

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Thijs Geerts

Ik ben een energiek persoon die zowel geniet van actie als van totale overgave aan rust. Momenteel zit ik in een opbouwende fase van mijn leven en spits ik me toe op actie en voorruitgang. Keep moving forward is mijn motto!

Connecteren, netwerken en verbanden zien in verschillende mensen en persoonlijkheden

Thijs Up, Verbindend netwerk

Bestuyver Turnhout

ambassadeur


Contacteer de host

Ine Willems

Met INjoyment verbind ik je met je innerlijk weten, je hart, je buikgevoel, kortom je puur natuur zijn. Allemaal hebben we die meerwaarde in ons, alles is magisch en het is tijd om dat met elkaar te verbinden. Door goed te voelen maak je ruimte om je goed te voelen. Dat is waar ik voor sta en dat is wat ik graag met jou deel.

Samen persoonlijk ont-wikkelen, samen die ajuin afpellen en bij je innerlijke kracht komen. Samen terug durven dromen en creëren met wat we in ons hebben. Wil jij je graag terug goed voelen, kom dan mee voelen. Want goed voelen brengt goed voelen.

Elke reis is een innerlijke reis, dus laat ons die eerste stap nemen om terug goed te voelen. Stap jij mee?

Natuurcoach, gezondheidszorg, bruggenbouwer, facilitator

Workshops, Events, teambuilding, zachtekracht, leiderschap, relationelecommunicatie


Bestuyver Turnhout

ambassadeur


Contacteer de host

Tania Maria Vanhoof

Ik ben onderweg naar de beste versie van mezelf en naar een leven in volle overgave.

Welke bijdrage kan ik zijn aan het leven in overgave dat jij kiest?

Als je door mijn schrijfsels, inzichtkaarten of sociale ondernemingen aangeraakt bent, geïnspireerd bent of goesting krijgt in jouw leven in overgave.. wees welkom, reik uit.

Grafisch vormgever, coaching, schrijfster

Spiegelen, zelfreflectie, intuïtief ondernemen, grafische vormgeving, aanvoelen, in de vraag zijn, out-of-the-comfort zone kiezen

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host

Lissy Curado

Ik ben Stuyfkok en koken is mijn passie. Dankzij mijn Portugese en Duitse roots, vul ik tafels met heel diverse, heerlijk geurende gerechten. Ik ben een zorgzaam iemand met oog voor huiselijkheid, netheid, warmte en verbondenheid. Goed eten vind ik belangrijk voor iedereen. Ik kook vooral op een manier die mensen samenbrengt in een gastvrije en mooi aangeklede setting.

kok - catering

Bestuyver Turnhout


Contacteer de host