Herademing

16/05/2024

De Stuyverij Oostende

17:00 - 21:00

/ Het kan anders

/ Stuyfsessie

/ Gratis

Spannend nieuws! Op donderdagavond 16 mei ben je van harte uitgenodigd voor een bijzonder evenement gehost door mijzelf, Steve van 'Herademing'. We gaan dieper in op onderwerpen die vaak onderbelicht blijven in onze hectische wereld, maar essentieel zijn voor ons welzijn: trauma en ademhaling.

Trauma is meer dan alleen een schokkende gebeurtenis; het kan ons hele leven beïnvloeden. Wereldwijd heeft maar liefst 70% van de bevolking hiermee te maken, vaak als gevolg van jeugd- en ontwikkelingstrauma. Dit kan leiden tot een leven vol stress, angst en zelfs depressie. Maar er is hoop!

Door bewuste ademhalingsoefeningen kunnen we terugkeren naar ons lichaam en heling vinden. Op deze avond zullen we enkele ademhalingsoefeningen samen doen, omdat ademen een krachtig instrument is voor zelfgenezing.

Maar dit is meer dan alleen een lezing - we willen actief deelnemen en van elkaar leren. We gaan bewust op zoek naar interactie, ideeën en tips&tricks om elkaar te ondersteunen in ons helingsproces.

Daarom wil ik een project starten waar iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond. Een plek waar je je verhaal kunt delen, waar je gehoord en gezien wordt. Want ieders verhaal telt, en niemand zou alleen moeten staan in zijn of haar strijd.

Op deze avond deel ik ook mijn eigen verhaal, zodat je mij beter leert kennen en begrijpt waarom ik dit initiatief neem. Ook als je wilt bijdragen of ideeën hebt, ben je van harte welkom!

Laten we samen luisteren, delen en groeien, want elk verhaal is uniek en verdient gehoord te worden. Kom je ook? #MijnVerhaal #Herademing #SamenSterk

Deuren open : 17H
Maaltijd van een Stuyfkok : 18H - 12 Euro per persoon (op inschrijving)
Start sessie : 19H3