Stuyfsessie : Soul Body Fusion met Lode

30/11/2023

De Stuyverij Oostende

19:00 - 22:00

/ Goed in je vel

/ Stuyfsessie

/ Gratis

"Mijn naam is Lode en ik faciliteer op vrijwillige basis Soul Body Fusion® sessies. Ik kom op donderdag 30 november de Stuyverij Oostende een groepssessie Soul Body Fusion® aanbieden.

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie, word je eigen ziel uitgenodigd om meer te versmelten met de cellen in je lichaam.
Het is jouw eigen ziel die bepaalt wat er gebeurt tijdens dit proces. Ontdek het helemaal zelf!

Ik zelf gebruik Soul Body Fusion® elke dag om rust te vinden in mijn hoofd en lichaam, het is voor mij een levensstijl geworden en een manier om te genieten van alle goeds dat het leven brengt.

Ik zie het dan ook als mijn taak op dit moment om dit vanuit de vreugde in mijn hart te verspreiden.

Ik bied deze sessie helemaal gratis aan. Ik vraag enkel een onkosten vergoeding voor mijn brandstof bij verplaatsingen die wat verder liggen van waar ik woon, zodat ik geen kosten heb. Ik reken 15 euro aan voor mijn verplaatsing. Dit verdelen we tussen alle deelnemers.

Ik ben mega enthousiast om dit te mogen brengen in Oostende.

De sessie duurt 2 x 10 minuten met wat uitleg vooraf en een korte pauze tussenin. Nadien blijft de bar nog even open om gezellig na te praten en uit te wisselen. Last call = 21h30!

Voel jij je geroepen om dit proces eens zelf te ervaren, wees dan MEER dan welkom in De Stuyverij in Oostende. Reserveren is niet nodig maar mag altijd via wanda@destuyverij.be

Ik wens jullie nog een magische dag op aarde.

Tot dan!

Liefs Lode

Ahow!